Pinnalla nyt: Erilaiset peilit

Aloitin viime viikolla postaussarjan “Pinnalla nyt“, joka käsittelee erilaisia pinnalla olevia muoti-ilmiöitä. Totesin jo siinä kohtaa, että tätä voisi olla hauska soveltaa myös sisustusjuttuihin. Mieleen tuli heti yksi idea, joten päätin laittaa sen toteutukseen. Me emme “ihan” vielä ole sisustuspuuhissa, mutta kuten edellisessä talopostauksessa totesin joitain sisustuksellisia asioita täytyy päättää jo nyt rakennusvaiheessa. Esimerkiksi märkätiloihin tulevat peilit ratkaisevat meillä oleellisesti lamppujen paikat, joten nyt on se hetki, jolloin täytyy tietää minkälaisia lamppuja sitä ollaan laittamassa peilien päälle/sivuun/yläpuolelle ja minkä malliset sekä kokoiset peilit seinille on tulossa.

Olen pistänyt merkille, että tällä hetkellä peilit ovat tällä hetkellä erityisen suosittuja sisustuselementtejä ja niiden perinteisten neliskanttisten mallien rinnalle on tullut paljon eri muotoisia vaihtoehtoja. Sisustuskauppojen valikoimista löytyy niin pyöreitä, kuusikulmaisia, salmiakin muotoisia kuin reunoilta pyöristettyjäkin vaihtoehtoja. Peilit ovat pääasiassa viimeistelty metallisilla kehyksillä tai sitten jätetty kokonaan kehystämättä ns. raakareunaisiksi.

Meille on yläkertaan tulossa kaksi allasta kalusteiden päälle vierekkäin ja nyt pohdinkin kovasti pitäisikö kokeilla siihen yläpuolelle kahta erillistä peiliä. Yhden seinästä seinään tulevan jättipeilin taktiikalla varmistaisi sen, että aina olisi tilaa peilailla, mutta toisaalta kaksi peiliä rinnakkain voisivat olla huomattavasti mielenkiintoisemman näköiset. Klassisen neliskanttisen peilin lisäksi minun tekisi mieli myös kokeilla pyöreää muotoa, mutta ei välttämättä kylpyhuoneeseen. Pyöreä peili voisi sopia myös muualle taloon ja se toisi kivasti lisää avaruutta tiloihin.

Mitä mieltä te olette peilitrendistä? Entä laittaisitteko kylpyhuoneeseen mielummin yhden ison käytännöllisemmän peilin vai kaksi pienempää?

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Vilma
  February 15, 2018

  Moikka, kuinka paljon neliöitä tulee teidän hirsitaloon? 🙂

  • Kaisa
   February 15, 2018

   200 ja asuinneliöitä siitä on n. 180 🙂

Previous
Lisää mittaa raitahameella