Pinnalla nyt ja ensi keväänä: Sunshine colors

Tutkiessani raportteja ohitse vilistäneiltä muotiviikoilta törmäsin hauskaan artikkeliin, jossa listattiin näytöslavoilla nähtyjä trendejä, jotka ovat ajankohtaisia jo nyt. Olen aina hieman vierastanut yhden sesongin mittaisia trendihullutuksia, joten hienoa, että nyt kiinnitetään huomiota enemmän siihen kuinka trendivaate taipuu seuraaviin tai tässä tapauksessa myös edeltäviin sesonkeihin.

Tällä kertaa kyseessä on väreihin liittyvä trendi ja kulkee maailmalla nimellä “Sunshine colors”. Kevään yksi tärkeimmistä väripaleteista on siis saanut nimensä auringon sävyistä; keltaisesta, oranssista ja punaisesta. Suomessa tätä voisi kutsua myös ruskatrendiksi, sillä samat sävyt toistuvat tällä hetkellä myös meidän luonnossa. Parhailta nämä näyttävät yhdisteltynä keskenään ja voin vain kuvitella miten ihanasti ne korostavat ensi kesänä päivetystä. Mutta ennen kuin alan haaveilemaan siitä, niin keskitytään vielä hetkeksi ajankohtaisempiin juttuihin. Nämä sävyt toimivat nimittäin upeasti myös kalpeampaa ihoa vasten ja herättävät sen uudella tavalla eloon. Auringon väritykset tuovat mielenkiintoa talvisempiin materiaaleihin kuten samettiin ja vakosamettiin, tekoturkikseen, satiiniin sekä neuloksiin.

Tämä ei ehkä ole meille suomalaisille se omin trendi, mutta onneksi viime vuosina täälläkin on alkanut katumuodissa näkyä talvisaikaan entistä enemmän rohkeita värejä. Mm. kollegani Hanna on esitellyt tänä syksynä herkullisen näköisiä, näihin värityksiin sointuvia asukokonaisuuksia.

Native Youth orange suit / Weekday fake fur / Second Female yellow v-neck knit 

Monki orange knit / Pull&Bear midi skirt with buttons / Mango multicolor dress

InWear velvet dress / YAS pleated skirt / Inwear coat

Topshop yellow blazer / InWear pants

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Huonojen hiuspäivien pelastaja