Pinnalla nyt: pidempi versio klassikkotakista

Kalenterin mukaan ollaan jo pitkällä keväässä, mutta ohuempaa kevättakkia ei ole vielä voinut kovinkaan montaa kertaa käyttää. Nyt edessä häämöttää (toivottavasti) kuitenkin ne paljon odotetut trenssikelit ja minäkin pääsen pukeutumaan IG storyssä jo vilahtaneeseen uuteen takkiini. Tällä hetkellä pinnalla ovat erityisesti pidemmän malliset trenssitakit, vaikka toki trenssi ylipäätänsä on ajaton vuodesta toiseen.

Jos nyt kuitenkin haluaisi päivittää trenssin ajankohtaiseen malliin, niin avainsanoja ovat ehdottomasti pohje/nilkkapituus, oversize ja reilumman kokoiset kaulukset. Väreistä itseäni miellyttää eniten klassinen hiekka, mutta hitsiläinen sitä täydellistä sävyä tuntuu olevan vaikea löytää. Varsinkin jos netistä tilailee, niin vaalea beige saattaa olla kotona jotain ihan muuta kuin mitä nettikaupan kuvissa. Siinä pitäisi olla sopiva ripaus ruskeaa, mutta ei kuitenkaan liian paljon eikä sävy saisi olla liian lämmin. Tarkkaa puuhaa tämä 😀 Toki trenssin väri voi olla jotain ihan muutakin kuin tämä haastava hiekka. Itseäni viehättää sen lisäksi esimerkiksi vihertävään tai harmaaseen taittavat trenssit.

Huomenna pääsen vihdoin kuvaamaan teille uutta materiaalia ja luvassa on myös trenssiasuja. Mutta jos nyt heti kaipailette ideoita trenssin yhdistelyyn, niin kurkatkaapa vaikka Alexan blogiin. Hän esittelee parhaillaan 4 eri tapaa yhdistää tämä klassikkotakki 🙂

ps. Löysin blogiarkistoista kuuden (!!!) vuoden takaa yhden trenssiasun, jonka voisin sellaisenaan laittaa päälle heti. Hassua kun sitä yleensä naureskelee vanhoille asuille, mutta näköjään sitä on joskus myös onnistuttu toteuttamaan todella ajattomia yhdistelmiä. Tuo kuvissa näkyvä kirppikseltä ostettu takki vaihtoi harmi kyllä omistajaa muutama vuosi sitten ja kissalasit samaten. Eipä tainnut tämä tyttö tietää, että vuonna 2018 niitä olisi taas kaivattu!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kumman valitset?