Pinnalla nyt: puff puff Puffer

Pitkästä aikaa Pinnalla nyt -postausta. Viitaten eiliseen asupostaukseen tässä näkyy kauden ehdottomasti toimivin ja käytännöllisin trendi; puffer-takit. Puffertakit ovat tehneet tuloaa jo muutaman vuoden (itse ostin tämän takin 2 vuotta sitten ja se on ollut ihan paras!) ja tänä vuonna ne ovat vyöryneet lähes poikkeuksetta kaikkien valmistajien valikoimiin isona armeijana. Valikoimaa löytyy laidasta laitaan värien ja mallien puolesta, mutta niin myös laadun.

Sanotaanko nyt näin, että 9,95 eurolla et voi saada hyvää ja lämmittävää saati eettisesti ja ekologisesti tuotettua puffer-takkia, joten sellainen kannattaa jättää kauppaan. Muutenkin näen, että vaikka tämä selkeästi tämän talven trendijuttu onkin, on tällainen takki pitkäaikainen ja hyvä ostos. Siihen kannattaa siis panostaa himpun verran enemmän, suosia vastuullisesti tuotettuja ja mielellään tietysti kotimaista. Kuvasta löytyykin kaksi Joutsenen takkia, jotka ovat siis kotimaisia ja malliltaan hyvin ajattomia. Hintahaarukka näiden kuvien takkien välillä pyörii n. sadan ja tuhannen euron välillä, mutta sanoisin, että laadukkaan ja varmasti kestävän puffer-takin saa parilla sadalla.

Omia suosikkeja klassisten mattamustien sekä kiiltävien mustien takkien lisäksi ovat lumenvalkeat sekä erilaiset murretun sävyiset pufferit. Mallien osalta hieman pidemmät ja ylisuuret ovat enemmän makuuni kuin sitten tyköistuvat ja lyhyehköt. Yksityiskohdista muhkeat huput ja kaulukset sekä irroitettavat lisäosat kuten kaulusliivit ja mätsäävät hanskat kiinnostavat. Vetskarikiinnityksen lisäksi kietaistavat ja solmittavat mallit näyttävät todella kivoilta. Valinnanvaraa siis muhkeissa talvitakeissa riittää. Millainen on sinun suosikkisi?

musta pitkä takki ARKET / valkoinen lyhyt COS / valkoinen pitkä MANGO

musta lyhyt JOUTSEN / valkoinen lyhyt + hanskat MANGO / pitkä valkohopea JOUTSEN

lyhyt kiiltävä musta ZARA / karvahupullinen kiiltävä PEAK PERFORMANCE

ruskea MANGO / beige pitkä ARKET / vihreä MANGO

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Ensimmäisen pakkasviikon asu
Pinnalla nyt: puff puff Puffer