Pinnalla nyt: Rento (pandemia) tyyli

Runsas kotona oleminen ja kontaktien tietoinen välttely ovat tehneet tehtävänsä myös ihmisten tyyleille. Ryhdikkäämmät työvaatteet ovat vaihtuneet etätoimistoilla mukavampiin oloasuihin. Instagram täyttyy rennoista kotona räpsäistyistä #coronastyle tyylikuvista. Niissä kolitsi on syrjäyttänyt farkun ja korkojen tilalle ovat vaihtuneet mukavat kengät tai ihan vaan reippaat urheilusukat. Kolitsin lisäksi trikoo sekä ribattuna että sileänä on niin ikään ollut se viime kuukausien juttu.

Olen ollut tästä “trendistä” samaan aikaan todella innoissani ja todella ärsyytynyt. Monen muun tapaan olen itsekin hiihdellyt menemään viikko tolkulla rennoissa vaatteissa, joka on ollut toki helppoa ja mukavaa, mutta mitä pidemmälle aika on kulunut, sitä rähjäisemmäksi olen olotilani tuntenut. Vaikka rennoista asuista pidänkin, eivät nekään tunnut pidemmän päälle kivalta, varsinkaan sellaisenaan. Joten siitä syystä olen nyt yrittänyt löytää sopivan kompromissin näistä rennoista pandemia-ajan asuista sekä sitä edeltäneistä.

Suomeksi: olen yhdistänyt rentoihin asuihin elementtejä, jotka tekevät niistä heti hieman siistimpiä. Kolitsiasun päälle trenssi tai trikoiden kaveriksi jakku. Olen myös kaivanut kaapin perukoilta farkut esille (ne mukavat suoralahkeiset) ja yhdistänyt farkut ribbitoppiin tai huppariin. Meikin olen kuitenkin pitänyt yhä minimissä, kuten myös hiustenlaitto. Siihen meikittömyyteen nimittäin jotenkin tottui ja se alkoi näyttää todella freesiltä. Yhtenä päivänä tein entisen “perusmeikkini” ja se näytti niin tunkkaiselta, että minun oli pestävä se samantien pois 😀 Ja mitä hiuksiin tulee, niin tämän hetken hattumuoti (baseball lippikset ja kalastajanhatut) on sen verran veikeää, että mielummin verhoudun niihin 2 sekunnissa, kun uhraan aikaa ja energiaani hiustenlaittoon.

Tässä alla on nyt koottuna oma 15 tuotteen vaatekaappini, jolla pärjäisin helposti viikoista toiseen. Kuvasin näihin liittyen muutamat asukuvat (ensimmäistä kertaa 2 kuukauteen :D), joten niitä luvassa seuraavaksi! Shortsikelit eivät ihan vielä ole täällä, mutta enköhän niitäkin (rentoja) asuja pääse vielä jossain kohtaa kuvailemaan. Shortseista tulikin mieleen, että nyt vasta ensimmäistä kertaa pyöräilyshortsien uudelleen tulemisen jälkeen olen alkanut lämmetä niille. Edelleenkään en ymmärrä niiden farkkuversioita, mutta sporttiset pyöräilyshortsitrikoot reilun kolitsipaidan kanssa näyttää aika kivalta!

(*mainoslinkkejä)

kengät ADIDAS / trenssitakki ARKET / kolitsipaita ARKET / lippis ARKET / joogatrikoot ARKET / kolitsishortsit ARKET

paitatakki ARKET / t-paita ARKET / kengät CONVERSE 

toppi ARKET / farkut ARKET / pyöräilyshortsit ARKET / kalastajanhattu WEEKDAY / kolitsihousut WEEKDAY

flipflopit ARKET

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kodin säilytys: WC ja KPH
Pinnalla nyt: Rento (pandemia) tyyli