Pinnalla nyt: Ruskea

Alkuun pakko myöntää, että pelkkä tämä kollaasin väsääminen sai minut himoitsemaan tummaa suklaata 😀 Ai että, tähän kun saisi teen kaveriksi nyt pari palaa sitä herkkua! Minusta tuntuu, että todella harva ystäväni tykkään tummasta suklaasta, kun meidän taas perheessä kaikki rakastaa sitä. Mitenkäs siellä, maistuuko tumma suklaa?

Tummasta suklaasta päästään kätevästi syksyn isoimpaan väritrendiin eli tumman ruskeaan. Eri beigen ja ruskean vaaleammat sävyt ovat olleet jo pinnalla hetken aikaa, mutta nyt nautiskellaan todella tummista, mutta kuitenkin lämpöisistä sävyistä. Itseäni viehättää ajatus tummanruskeasta kokoasusta tai ruskean yhdistämisestä esimerkiksi vaaleaan denimiin. Vaatteiden lisäksi ruskeaa näkyy nyt myös voimakkaasti kasvavana trendinä sisustuksen puolella.

Minulla henkilökohtaisesti on pieni viharakkaussuhde ruskeaan sekä vaatteissa että sisustuksessa. Vajaa 15 vuotta sitten täytin nimittäin sekä kotini että vaatekaappini lattiasta kattoon ruskealla ja sen jälkeen en ole hetkeen voinut mitään ruskeaa sisustuksessa tai tyylissäni katsellani. Nyt pikku hiljaa olen kuitenkin taas lämmennyt sävylle uudelleen. Ruskea on nimenomaan sellainen lämpöisempi ja helpommin lähestyttävämpi värivaihtoehto verrattuna esimerkiksi mustaan. Vaatekaapista löytyy tätä nykyä muutama ruskea vaate (mm. tuo oikean yläkulman ruskea neule!) ja sisustuksenkin puolella olen huomannut suosivan rusehtavia vaihtoehtoja. Olen esimerkiksi alkanut kuolaamaan ruskean sävytteisiä keittiöitä, vaikka keittiöremontti ei meille olekaan millään tavalla ajankohtainen.

jakku Arket / neule Ellos / liivi Arket

Housut Bottega Veneta / nahkamekko Second Female / hame Arket / polo neule Toteme

takki Toteme / saappaat Arket / laukku Bottega Veneta

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Leffamaja portaiden alla
Pinnalla nyt: Ruskea