Pinnalla nyt: Sporty Stripes

Yhden “Pinnalla nyt” postauksen olen jo tänä vuonna tehnyt raitoihin liittyen, mutta en malttanut olla tekemättä toista, sillä nyt on kyseessä hyvin erilainen raitatrendi. Tällä kertaa puhutaan sporttiraidoista, jotka ovat olennainen osa sporttityyliä, jonka suosio tuntuu vain vahvistuvan kevättä kohti mentäessä.

Alkuun olin sitä mieltä, että tämä ei ole oikein minun juttuni, mutta nyt hetken katseltuani menoa olen löytänyt tästä trendistä muutamia juttuja, jotka kieltämättä sopisivat omaan tyyliini. Sporttiraitatrendille ominaista on voimakkaat ja selkeät värit, jotka yhdistetään raikkaaseen valkoiseen. Päävärien; punaisen, sinisen ja keltaisen lisäksi myös vahvaa vihreää nähtiin viime syksynä näytöslavoilla ja nyt keväällä eri merkkien valikoimissa. Joukossa on myös mustavalkoisia vaihtoehtoja, jotka ovat nimenomaan niitä, joihin itse voisin nähdä kallistuvani.

Vaatekappaleista raidoilla koristetut hupparit ja neuleet sekä sivuraidoitetut housut ja klassiset nappiverkkarit ovat yhtä kuin tämän trendin ydin. Myös asusteista voi bongata näitä vahvoja, selkeälinjaisia sporttiraitoja. Edellä mainittujen lisäksi raitoja on kuitenkin nähtävillä myös yllättävemmissä vaatekappaleissa kuten satiinimekoissa.

Itse tykkäänkin kovasti ajatuksesta yhdistää jotain todella sporttista ja todella fiiniä. Keskimmäinen kuva kertoo ehkä parhaiten, miten itse yhdistäisin sporttiraitavaatteen asuuni. Raikas raitayksityiskohdilla varustettu neule toisi kivaa rentoutta siistimpään hameeseen. Neuleiden lisäksi olen alkanut lämmetä sivuraidallisille housuille, mutta nappiverkkareihin taidan vetään rajani. Niissä liittyy jo liikaa legendaarisia muistoja 90-luvulta.

Sporttisessa aiheessa pysytään myös huomenna, sillä luvassa olisi hieman tilannekatsausta meikäläisen tammikuun alussa aloittamaan liikuntahaasteeseen. Instagramin puolella olenkin jo tästä kertonut enemmän, mutta huomenna avaan projektia täällä bloginkin puolella. Sanottakoon tässä kohtaa sen verran, että suunnitelmien mukaan ei todellakaan olla menty, mutta parempaa kohti ollaan nyt menossa ehdottomasti. Aiheesta lisää huomenna, nyt mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

red pants Ivyrevel / grey sweat pants G-star / black trousers Calvin Klein jeans / black track pants Adidas Originals

white knit Twintip / black Detroit sweater Jennyfer / grey sweater Jennyfer

green dress Adidas Originals / black t-shirt Kappa / blue striped knit Selected Femme

black&white sandals mtng / white&red sandals Élysèss / black sneakers VANS

MSGM bag / Tommy Hilfiger bag

*postaus sisältää mainoslinkkejä

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pants Solution – ratkaisu farkkujen ostoon