Pinnalla nyt: Ysäriasusteet

Asusteiden puolelta löytyy kaksi nousevaa trendiä, jotka ihan takuuvarmasti jakavat mielipiteitä. Ysärimuodin suosituimmat aurinkolasimallit sekä paljon rakastetut, mutta myös vihatut vyölaukut ovat taas valloittaneet fashionistojen sydämet. Meneillään olevilta muotiviikoilta olen bongannut useammankin isomman vaikuttajan ja tähden päältä näitä klassisia ysäriasusteita.

Itse lämpenen kyllä kapeille kissamaisille ja X-mallisille aurinkolaseille, sillä ne sopivat paremmin siroille kasvoilleni kuin jättimäiset pokat, mutta vyölaukuissa on sen sijaan enemmän sulateltavaa. Nyt olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että nekin näyttävät kivoilta siroina, korumaisina malleina, kuten tuo Pradan belt bag. Vyölaukkuja on tällä hetkellä tarjolla useammallakin merkkilaukkubrändillä, mutta myös ketjuliikkeiden valikoimista niitä löytyy. Jos etsinnässä on edulliset ysärilasit niin suosittelen tsekkaamaan Mangon, Zaran ja Asos-nettikaupan. Niissä tuntui olevan tällä hetkellä se paras tarjonta.

Mitä mieltä te olette ysäriasusteista? Iskeekö yhtään?

photos: Pinterest, Mango, Zara, Net A Porter

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Kata / Love Katariina
  February 19, 2018

  Lähtökohtaisesti en tykkää kyllä kummastakaan trendistä, mutta toi vyölaukku voi toimia jos se on toteutettu niin että se ei ole niin “vyölaukun näköinen”. Esimerkiksi ohut clutch laukku toimii vyölaukkuna kivasti kunhan se hihna on pieni ja siro. =)

  http://lovekatariina.blogspot.fi/

  • Kaisa
   February 19, 2018

   Juurikin näin. Jotkut belt bagit näyttää kivoilta ja jotkut ns. perinteisemmät mallit kuten esim tuo Gucci ovat vaan sairaan rumia 😀 ainakin näin mun silmään…

Previous
To do-listalla juuri nyt…