Pistokas sydämessä

black heeled mules MISS SELFRIDGE / pink flat mules TOPSHOP

Tänä keväänä ei tunneta pistoksia sydämessä vaan pistokkaita. Tämä kenkämalli on tehnyt tuloaan jo parin vuoden ajan, mutta nyt se lyönyt lopullisesti läpi trendien huipulle. Avokantaisia pistokkaita löytyy nyt lähes jokaisen merkin valikoimista. Väreissä sekä malleissa on valinnanvaraa vaikka millä mitalla. On umpikärkisiä ja avokärkiä. On matalia ja korkeammalla korolla varustettuja. On nahkaisia ja mokkaisia. On pyöreä- ja teräväkärkisiä. On heleitä pastellisävyjä ja klassisia mustia.

Trendin suosio on varmasti pitkälti Guccin ansiota, jonka “Princetown” kengät ovat jo jonkin aikaa olleet ne todelliset it-kengät. Jos yhtään somea tai Pinterestiä seuraa, niin niiltä ei ole voinut välttyä. Kenkien viiden sadan euron hujakoilla pyörivä hinta ei nyt vielä päätä huimaa, mutta edullisempiakin versioita löytyy.

Omaan silmääni pistokkaat ovat alusta asti näyttäneet kivoilta. Enemmän olen fiilistellyt matalia versioita, mutta muutamat kauniit korollisetkin olen nähnyt. Suomen talveen nämä eivät ole ne otollisimman kengät, mutta pian alkaa kelit olla sellaiset, että voi täälläkin avokantaisilla kengillä kulkea. Täytyy käydä kokeilemassa muutamia malleja jalkaan, jotta saan vähän tuntumaan minkälainen pistokasmalli voisi olla minulle se paras. Tämän kengän kohdalla on nimittäin hyvin olennaista, että kenkä istuu jalkaan ja pysyy siinä. Inhottavinta olisi pitää sellaisia pistokkaita, jotka tuntuvat joka askeleella lipsuvan pois jalasta.

photos: Pinterest

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
5 x parasta kosmetiikkatuotetta