Playing is not just for kids

neule 2hand, toppi Zara, kengät Rizzo,  farkut Cheap Monday, koru Lindex

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä ettei pukeutumisen tarvitse olla, eikä saakaan olla liian vakavaa puuhaa. Välillä pitää laittaa vähän leikiksi ja kokeilla vaatteille sekä asusteille uusia käyttötapoja. Tänään päätin piristää muuten ehkä tylsää asua iskemällä kaulakorun päähän. Taiteilin vielä päälle nopean french twist-nutturan, tällä kertaa vähän eri suuntaan kuin yleensä.

Olettekos te keksineet uusia käyttötapoja vaatteille? Paras ystäväni keksi puolivahingossa eräälle suunnittelemalleni vaatekappaleelle toisen käyttötavan ja teki siitä hetkessä paljon mielenkiintoisemman. Tämä kyseinen vaate tulee huomenna koreilemaan meidän Indiedaysin päätoimittajan yllä Elle Style Awardseissa.

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Polly
  October 24, 2012

  you’re so pretty)

  Polly with love from Russia

 • Laura
  October 24, 2012

  meikkipussiksi tarkoitettu pussukka sopii tarpeen tullen mainiosti käsilaukuksi! 😀 oli luovaa tai ei heh 🙂 hiplailin tota korua lindexissä, himo heräs uudestaan kun nään sen sun päässäs heh 🙂 Toi neule on ihana!!

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

 • miramariia
  October 24, 2012

  näytät ihan keijukaiselta (:

 • Susanna89
  October 24, 2012

  Hieno panta/koru!

 • Maria
  October 24, 2012

  Hyvältä näyttää! Kai se on itsekin hankittava tuo french twist, kun se vaikuttaa kovin kätevältä. Miten muuten oot taiteillut tuon edellisen postauksen kiepautusponnarin? Kaunis sekin.

 • Henna
  October 29, 2012

  Ihana tuo sinun neuleesi 🙂

Previous
Nylon
Playing is not just for kids