Polhem Party

Perjantain kunniaksi pieni annos juhlahumua kuluneelta viikolta. Instagram seuraajat pääsivätkin jo osaksi näitä bileitä, mutta kun kerrankin jaksoin kantaa järkkärini mukaan iltamenoihin, niin täytyyhän nämä kuvat laittaa täällä blogissakin jakoon. Kyllä näistä varmasti irtoaa hyvä viikonloppufiilis, jos ei muuta.

Tämän viikon keskiviikkona tosiaan juhlittiin Polhem pr-toimiston 15-vuotis syntymäpäiviä Torikorttelissa. Itse olin buukannut yöksi oikein hotellihuoneen, joten pitkästä aikaa pystyin viettämään iltaa Helsingissä pidemmän kaavan mukaan, kun ei tarvinnut murehtia pitkää kotimatkaa. Paikalla oli paljon tuttuja kasvoja ja ilta menikin sen vuoksi yhdessä hujauksessa. Pieni irtiotto keskellä viikkoa taisi tehdä hyvää, sillä oli vielä hotellille kävellessäkin yhtä hymyä.

Juhlat starttasi SS18 muotinäytöksellä. Runway oli rajttu ihanasti näyttävillä tekokukilla.

Sitten fiilisteltiinkin Karrikoiraa ja mammat riivasi jälleen !!

(Joku teistä ehkä muistaa, että 5 vuotta sitten meidän häissä tämä oli meidän flashmobbauksen biisi, vitsit miten nostalginen tunnelma)

Elisan tukka oli niin ihanan huolettomasti laitettu. Mietin tätä kuvaa ottaessa, että miksi mun hiukset ei näytä tältä, jos yritän tehdä jonkin rennon ja mukamas coolin kampauksen 😀

Girls! Janita, Sofia, Sara ja Patisse

#smile

When you party with bloggers…

Tää tiimi!! ♥

Näiden juhlien tunnelmasta kertoo paljon se, että konfettipaukku räjähti niin kovalla voimalla, että kattoon tuli reikä 😀

Hanna looking fab as always!

Silja ♥

Parasta on juhlat, joissa somisteista saa mitä hienoimmat rekvisiitat kuviin. Hah, ei vaan parasta on juhlat, joissa et voi välttyä nauramasta vedet silmissä.

Pakko vielä tähän loppuun avautua tästä kyseisestä pr-toimistosta, joka on näytellyt melko suurtakin roolia omalla blogiurallani. Tämä oli se ensimmäinen pr-toimisto, johon astuin sisään nuorena bloggaajan alkuna ja jo ensimmäisestä päivästä lähtien vastaanotto showroomilla on ollut täynnä lämpöä. Polhemin tiimi on jotain sellaista, jota en ole koskaan elämässäni muualla tavannut. Yhteishenki ja kaikkien tiimiläisten asenteet ovat niin mielettömät, että se hyvä fiilis tarttuu joka kerta, kun showroomilla käy.

Olen näiden vuosien aikana saanut Polhemilta niin paljon apua, hyviä vinkkejä, rohkaisevia ja kannustavia sanoja sekä mielettömiä mahdollisuuksia ja kontakteja, että en osaa kylliksi kiittää. Kaiken työhön liittyvän lisäksi olen saanut sieltä myös ystäviä. Nämä naiset ovat niiden upeasti hoidettujen työasioiden lisäksi vielä kuunnelleet murheeni ja jakaneet iloni. Leikittäneet miniä ja antaneet meidän hengähtää kiireisen päivän keskellä hetken toimistolla. Se, että olin keskiviikkona juhlistamassa Polhemia, oli vähintä mitä voin tälle tiimille tässä kohtaa tehdä. En tiedä riittävätkö nämä kirjoitetut sanat kertomaan kaikkea näistä upeista naisista, mutta toivon mukaan se suuri arvostus, jota heitä kohtaan tunnen välittyy myös sinne. Upeiden bloggajakollegojen lisäksi on myös upeaa saada tehdä töitä yhdessä tällaisen supertiimin kanssa.

Kiitos Polhem

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • M
  November 4, 2017

  Hei, mistä ylimmän kuvan musta mekko on? Ihana!

  • Kaisa
   November 4, 2017

   Ellokselta, tämän syksyn mallistoa 🙂 Leikkasin itse alempaa vuorihelmaa lyhyemmäksi, että päällimmäinen pallokangas pääsi paremmin oikeuksiinsa!

Previous
Millä kameralla kuvaan vlogeja? + alekoodi