Polka Dot -asu 2/3

Se olisi taas viikonloppu ja omalla kohdallani hyvin rauhallinen sellainen. Tämä tekee kyllä terää, koska arkisin meno on aika hurjaa ja lisätöitä teettää toki myös rakennusprojekti, johon saa uppoamaan uskomattoman paljon aikaa, vaikka ei itse ole konkreettisesti rakentamassa. Myös se tieto, että edessä häämöttää viikonloppureissuja saa minut fiilistelemään näitä kotona vietettyä entistä enemmän.

Olen nimittäin semmoinen tyyppi, joka oikeasti tarvitsee myös ne rauhalliset koti-illat ja viikonloput, jotta jaksaa taas lähteä uudelleen reissuun ja liikkeelle. Pakollinen tarpeeni suunnitella ja toteuttaa kaikki järjestelmällisesti on myös esteenä jatkuville ekstempore jutuille ja vauhdikkaalle matkustamiselle. Minusta ei esimerkiksi olisi koskaan reissaamaan samalla tahdilla kuin Sara, joka tällä hetkellä viilettää maasta toiseen niin kovalla tahdilla, ettei perässä meinaa pysyä. Huvittavaahan tässä on se, että Sara ottaa reissusta toiseen lähtemisen ihan käsittämättömän rennosti vailla huolia. Siihenkään minusta ei olisi, vaan panikoisin koko ajan uudelleen purkamista ja pakkaamista. Mutta ehkäpä juuri se meidän kaverisuhteessa onkin parasta, että olemme niin toistemme vastakohtia. Sitä voi vaan ihailla toisen huolettomuutta ja draivia kotisohvalta 😀

Erilaisista elämäntyyleistä päästääkin kätevästi asuhaasteen toiseen osaan, jossa hypättiin näköjään juuri sopivasti kuun vaihtuessa hieman syksyisempään lookkiin. Näissä jälkimmäisissä asuissa on itse asiassa molemmissa pieni vinkki viileneviin syyspäiviin. Periaatteessa sama asu toimii hyvinkin erilaisilla keleillä näiden kikkojen avulla.

Ensimmäinen vinkki on laittaa lempparipuseron alle ohuehko pooloneule. Tämä toki vaatii puserolta sen, että se ei ole ihan vartalonmyötäinen, mutta ei sen mikään teltta tarvitse olla, jotta sinne kevyen neuleen saa alle mahtumaan. Parhaalta poolo näyttää mielestäni hieman v-aukkoisten puseroiden alla, jolloin kaula pitenee kivasti. Poolon avulla puseroille voi saa vieläkin enemmän käyttöä. Minulla ainakin tuppaavat nämä ohuemmat paitapuserot jäämään talvisin kaapin perukoille, kun ne tuntuvat niin kalsealta ihoa vasten, mutta eivätpä jää enää. Problem solved!

Topshop jeans

Ecco shoes

2hand blouse

Ray Ban sunnies

Mulberry bag

photos: Metti Forssell, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kun se oma paikka löytyy