Polka dot -asu 3/3

Viimeistä viedään asuhaasteen osalta. Lupasin tämänkin yhteydessä antaa vinkin, jonka avulla kesäisemmille asuille saa lisää käyttöä vielä näin syyskuussa. Ja tittidii se vinkki on legginsit. Luitte oikein! Legginsit ovat tehneet tänä vuonna paluuta, vaikka trendin uskottiin pysyvän poissa pitkään. Mutta hei, kuka nyt ei leggareita rakastaisi? Maailman mukavimmat jalassa ja kätevät sujauttaa esimerkiksi lempparimekon alle, jolloin siinä tarkenee vielä pitkään.

Omasta mielestäni legginsit näyttävät hyviltä nimenomaan mekkojen alle puettuna tai pidempien paitisten sekä jakkujen kaverina kuten näissä runway-kuvissa. Sporttiset legginsit/juoksuhousut ovat sitten asia erikseen ja niitä tuleekin pidettyä arkisin todella paljon. Toinen vaihtoehto toteuttaa leggings-trendiä onkin “suoraan salilta/salille” tyyli, jossa treenitrikoot on yhdistetty vaikkapa muhkeaan neuleeseen.

Onko teillä muuten jotain toiveita seuraavaan asuhaasteeseen? Ajattelin ainakin jossain kohtaa toteuttaa haasteen sen hopeisen midihameen ympärille, mutta mielelläni ota myös muita ideoita vastaan 🙂

PS. TALO-BLOGISSA UUSI VLOGI!

Mango dress

2hand blouse

Zign shoes

Le Specs sunnies

photos: Metti Forssell, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Tontilla tapahtuu – vk 35 videolla