Polka Dot

Välikauden eli resortin kuumin trendin on ehdottomasti ollut tämä pilkullinen kaveri, Polka dot, jonka suosio jatkuu varmasti pitkälle syksyyn. Pilkkukuosi on myös tavallaan hyvin ajaton, joten en koe tämän olevan mikään hetkellinen, ohimenevä villitys. Se voi olla yhtä monikäyttöinen ja pitkäikäinen kuin klassinen raita, varsinkin kun puhutaan mustavalkoisesta kuosista.

Omaa silmääni miellyttää tällä hetkellä eniten ne pilkku- ja pallokuosit, joissa on musta tai syvänpunainen pohjaväri. Kuvio ei saa olla liian isoa, eikä mielellään täydellisen symmetristä. Tässä onkin sitten hiuksen hieno raja, missä kohtaa kuvio alkaa näyttämään liian sekavalta ja vilisemään silmissä.

Vaatekappaleista erilaiset puserot ja bodyt (!) ovat ehkä se helpoin vaihtoehto lähteä kokeilemaan trendiä. Vaikka kyseessä onkin kuviollinen paita, ei sen tarvi olla malliltaan tylsä tai tavallinen. Kevyet röyhelöt ja kietaistavat mallit toimivat myös pilkkukankaasta valmistettuna. Polka dot -mekot ovat itsessään ihan mielettömän suloisia, mutta ainakin minä tarvitsisin niiden vastapainoksi jotain raffimpaa, kuten nahkatakin ja bootsit, ettei kokonaisuus olisi liian tyttömäinen ja söötti. Yllä hieman inspiraatiota trendistä ja seuraavaksi luvassa kolme erilaista asua pilkullisella puserolla.

1. Topshop top / 2. Envii body

3. Dorothy Perkins blouse / 4. Wallis dress

5. Kaffe blouse / 6. Fashion Union skirt

7. Wallis dress

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Kesämuistoja