Polo neck sweaters x 9

SI MODA TURTLE NECK KNITS 2013Zara // T by Alexander Wang // Zara

Gina Tricot // Filippa K // T by Alexander Wang

Acne // N.Peal Cashmere // BikBok

Syyssateen ropinassa vaatteiden valintaa ohjaa pääosin mukavuus ja lämpöisyys. Tekee mieli kietoutua pehmeään neuleeseen, jossa on tarpeeksi pitkät hihat ja korkealle ulottuva kaulus. Viime aikoina olenkin vilkuillut erilaisten pooloneuleiden suuntaan ja yrittänyt löytää sitä täydellistä. Yhden perus mustan neuleen omistan, mutta kaipaisin sen rinnalle toista. Muutamia vuosia sitten tekemäni harmaa pooloneule alkaa vedellä viimeisiään ja pahoin pelkään, että ennen joulua joudun sen laittamaan keräykseen.

Keräsin tähän muutamia vaihtoehtoja, kalliimpia ja edullisempia. Materiaalit tuntuvat kulkevan käsikädessä hinnan kanssa. Parilla kympillä saat akryylihirvityksen, kun taas pehmoisesta, laadukkaasta villasta saat pulittaa pari sataa euroa. Onhan niillä tietysti aivan erilaiset kulutuskestävyydetkin. Ehkä olisi paras odottaa alennusmyyntejä ja ostaa sieltä laadukas neule, joka kestää aikaa.

Se antaisi minulle hieman aikaa miettiä mallia ja väriä. En ole oikein varma minkä värisen haluaisin, mutta ehkä se voisi olla jokin muu kuin musta. Harmaa tai jopa valkoinen voisivat olla hieman kevyemmän näköisiä tummien hiuksien kanssa. Mallin suhteen kaikki on myös avoinna. Toisaalta haluaisin lyhyen laatikkomaisen mallin, mutta toisaalta pidempi malli houkuttelee. Taidampa tehdä pienen sovittelukierroksen lähiaikoina kaupungilla…

kuvat: Zara, Gina Tricot, BikBok, The Outnet, Filippa K, Acne

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • laura
  October 10, 2013

  Toi T by A Wangin neule on niiiiiiiiiiiiiiiin kaunis. Have to have fiilis!!! Tosi kiva muuten tämä refashion, oon seurannut sun blogia paljon enemmän nyt kun se ei oo “hukkunut” indiedaysin blogimassaan =)

  • casey
   October 10, 2013

   Have to have todellakin! Ja ihana kuulla, että oot tykänny! Itse oon myös viihtynyt tosi hyvin ja vielä kun saan ajankäytön paremmalle mallille tulee blogikin päivittymään useammin 🙂

Previous
Näkemisen arvoinen asuste
Polo neck sweaters x 9