si-moda-asu-dec20-2016-7 si-moda-asu-dec20-2016-9 si-moda-asu-dec20-2016-2si-moda-asu-dec20-2016-8si-moda-asu-dec20-2016-1si-moda-asu-dec20-2016-10coat H&M trend / knit CUBUS* (similar here) / pants GINA TRICOT-SS17* (similar here and here)

shoes NILSON (similar here on sale!) / sunnies RAY BAN / scarf  DAY (Sara’s)

Näyttää siltä, että jouluviikosta on tulossa kovin harmaa kelien puoleista. Onneksi mieli on kuitenkin kaikkea muuta kuin ankea. TO DO-lista hupenee koko ajan ja sen myötä joulufiilis nousee. Jes! Huomenna teen vielä viimeisen työreissun Helsinkiin ja ajattelin hoitaa samalla myös puuttuvat lahjat. Illalla pääsenkin jo sitten lomafiiliksiin ensimmäisten ja ainoiden pikkujoulujen muodossa. Yritän kyllä mahdollisuuksien mukaan tulla vielä yöllä kotiin, koska haluaisin herätä omasta sängystä joulua laittamaan. Loppuviikolle on luvassa teemaan sopivia postauksia, jotka ajattelin ajastaa etukäteen, jotta voin pitää pyhät täysin konevapaina.

Kuvissa toinen asu Tukholmasta, joka niin ikään oli kakkospäivänä erittäin harmaa. Saralta lainattu kaulaliina kuitenkin piristi muuten melko monotonista asua. Täytyy ehdottomasti hankkia beige huivi itsellekin. Ihana pehmeä väripilkku, joka toisaalta on hyvin neutraali ja sopii moneen.

photos: Sara Vanninen, edited by me

(*gifted)

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kuinka suunnitella toimiva blogipohja?