Popkornipirtelö suolakaramellillä

Kaupallinen yhteistyö: Nick’s

Ulkona hyinen ja pimeä marraskuu, mutta sohvan nurkassa lämmin. Ainakin, jos siihen linnottautuu peittojen kera. Se on muuten yksi lempparijutuistani, ne peitot sohvalla siis. En oikeastaan tiedä mitään mukavampaa, kuin meidän ekstrapaksut untuvapeitot sohvalle raahattuna. Siihen, kun lisää vielä leffan ja hyvät leffaeväät, niin ollaan melko lähellä täydellisiä viikonloppusuunnitelmia!

Leffaeväinä meidän talossa on viime aikoina nautiskeltu Nick’sin uutuusjäätelöitä, jotka eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Tämä ruotsalainen brändi tuli alunperin tutuksi heidän patukoistaan ja varsinkin meidän esikoinen hurahti niihin täysillä. Yhä edelleen hän valitsee useimpina kertoina lauantaiherkuksi Nick’sin keksipatukan! Itsellenikin nämä patukat maistuvat ja siitä syystä odotukset uutuusjäätelöitä kohtaan olivat korkealla.

Jäätelöt lanseerattiin Ruotsissa keväällä 2020 ja meiltä täältä Suomesta jäätelöä löytyy tällä hetkellä kolmea eri makua: Sea Salt Caramel, Cookei Dough sekä Chocolate Brownie. Tiedän, kaikki kolme kuulostavat vähintää yhtä houkuttelevilta, mutta kyllä näistä makupareista tuo Sea Salt Caramel vahvistui jo ensimmäisellä koemaistelulla omaksi suosikikseni. Tämä ei sinänsä ollut mikään yllätys, sillä suolakaramelli on ollut jo pitkään lempijälkiruokani sen kaikissa eri muodoissa. Yllättävää oli ainoastaan se, että vaikka kuinka yritin jäätelöitä maistellessa huomata lisätyn sokerin puuttuvan, en olisi koskaan sitä tajunnut ilman paketin kyljessä olevaa mainintaa. Sokkotestissä nämä olisivat menneet minulle kuin väärä raha 😀

Moni teistä ehkä tässä kohtaa miettii, että onko näissä jäätelöissä sitten käytetty keinotekoisia makeutusaineita, mutta ehei, ei ole. Makeutus saadaan mm. Ksylitolista, Erythritolista ja makeista kuiduista. Lisäksi tuotteet ovat vehnättömiä ja palmuöljyttömiä. Jos arveluttaa voiko näiden jälkeen jäätelöä maistua enää jäätelöltä, niin käykäähän hakemassa oma purnukka kaupasta (tai osallistukaa Instagramini puolella arvontaan). Voin vakuuttaa sydämeni pohjasta, että ette tule pettymään! Nick’s jäätelöt ovat saatavilla hyvin varusteilluista K-kaupoista ja valikoiduista S-kaupoista löytyy kahta makua.

Tätä postausta varten päätin viedän suosikkimakuni vielä askeleen pidemmälle tuunaten siitä kreisin pirtelön popkornien ja kotitekoisen Salted Caramel -kastikkeen avulla. En ole mikään pirtelöiden suurin fani, mutta yllätys yllätys, kun siihenkin lisätään suolakaramellia, niin jo olen kieli pitkälläni odottamassa 😀 Tässä vielä resepti pirtelöön:

Popkornipirtelö suolakaramellillä

Nick’s Sea Salt Caramel jäätelöä

(kaura)maitoa

Salted Caramel kastiketta

kermavaahtoa

popkornia

Valmista suolakaramellikastike. Sekoita jäätelö ja maito sileäksi. Lisää lasin reunoille karamellikastiketta. Kaada juoma lasiin ja lisää kermavaahto. Koristele popkorneilla ja suolakaramellikastikkeella.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vintage sisustuslöytöjä
Popkornipirtelö suolakaramellillä