Pre-Christmas party

SI MODA MS JOULUKUU 2015 3*Yhteistyössä Marks&Spencer

Viimeistä viedään. Nimittäin M&S kamppisten osalta, mutta ei joulujuttujen. Niitä on kyllä tulossa varmasti ihan riittämiin vielä ennen aattoa.

Aikaisemmissa yhteistyöpostauksissa ollaan puhuttu tyylistä ja vaatteista, mutta nyt joulun kunniaksi puhutaan hieman jouluisista herkuista ja tarjottavista. Ihan ensimmäisessä postauksessa taisinkin mainita, että miesten ja naisten vaatteiden lisäksi M&S:n Suomen myymälöistä löytyy heidän kuuluisa “food section”, tosin hieman suppeampana kuin kotimaassa Englannissa.

SI MODA MS JOULUKUU 2015 4SI MODA MS JOULUKUU 2015 1SI MODA MS JOULUKUU 2015 2

Vaikka jääkaappituotteet uupuvat, on kuivamuonien tarjonta runsas. Ruoka-osastolta löytyy ympärivuoden ketjun pysyviä klassikkotuotteita, kuten hilloja, englantilaisia keksejä yms. Sesonkien vaihtelut ja erilaiset juhlapyhät tuovat kivaa vaihtelua valikoimaan. Tällä hetkellä siellä notkuu hyllyt vastustamattomista jouluherkuista (varoituksen sana; ei kannata mennä nälkäisenä sinne pyörimään). Merkittävimpiä ja eniten ostettuja tuotteita ovat varmasti erilaiset kauniit suklaarasiat ja perinteiset englantilaiset christmas crackerit.

Itse kokosin valikoimasta tarjottavat meidän kahden hengen pikkujouluja varten. Tarkoituksena olisi tällä viikolla yllättää mieheni, kun pääsemme reissusta kotiin. Minin mentyä nukkumaan ajattelin sytyttää kynttilät, asetella tarjottavat pöytään ja laittaa jonkun hyvän elokuvan pyörimään. Tämmöset jutut keskellä viikkoa saa kenen tahansa mielen iloiseksi!

Koemaistoin tarjottavia jo viikonloppuna ja voin kertoa, että nyt on löytynyt uusi suosikki. “Reseptin” löydätte alta. Suosittelen kokeilemaan, itselläni tämä meni kertaheitolla entisen pikkujoulujen lempparin joulupipari+sinihomejuusto ohi.SI MODA MS JOULUKUU 2015 5

Jouluiset suolapalat

1 pkt Christmas Crackers (M&S)

1 prk vadelmahilloa (M&S)

valkohomejuustoa

karpalo, goji- ja mulperimarjasekoitusta 

 

Juotavaksi jouluteetä (M&S) ja jälkiruoaksi Operetta suklaapalloja (M&S)

SI MODA DECEMBER 2015 5

ps. Vinkkinä joululahjoja etsiville. Tällä viikolla 10.-13.12. kaikissa M&S myymälöissä vietetään Gifting Weekendiä, jolloin kaikki normaalihintaiset tuotteet (ei elintarvikkeet) ovat -25 %! Omia suosikkejani lahjaideoiksi sieltä ovat ehdottomasti heidän ihastuttavat alusvaatteet tai kashmirtuotteet!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Aurora
  December 8, 2015

  Heippa, mikä kamera sinulla on käytössäsi ja mitä linssejä käytät? 🙂 Olisi uuden hyvän järkkärin osto edessä ja on aina kiva kuulla ihmisten käyttökokemuksia! 🙂

  • Kaisa
   December 10, 2015

   Mulla on runkona canon 6D ja linsseinä tällä hetkellä sigman art sarjan 50mm 1.4 ja 24mm 1.4. Molemmat huippulinssejä! seuraavaksi olen aikeissa ostaa 85mm linssin 🙂

Previous
Sunday outfit