Eilinen ilta sujui siis BikBok pre-partyjen merkeissä. Showroomille oli rakennettu mahtava, hieman itämainen, tunnelma, joka paransi illan fiiliksiä entisestään. Oli hauska tavata teitä lukijoita näin livenä. Kaikkien kanssa en ehtinyt vaihtaa kuulumisia, mutta siihen on yksi aika luonnollinen selitys. Tämmöiset tilaisuudet ovat aina vähän vaikeita molemmille osapuolille, kun meidän ihastuttava juro suomalainen luonne puskee kunnolla esiin. Onneksi alkujännityksen jälkeen löytyy yleensä se yhteinen sävel, kuten myös eilen.

Lukijoiden lisäksi ilta tarjosi mahdollisuuden nähdä myös bloggaajakollegoita. Emmin tunsinkin jo ennestään, mutta Annaliina ja Alexandra olivat minullekin uusia tuttavuuksia. High five tupla A:t, ootte ihania!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Minea
  November 15, 2012

  Oli kyllä mukava ilta eilen, vaikka se juttu ei ihan luistanutkaan 😀 vaikea tilanne tosiaan molemmille, varsinkin itellä on tosi hölmö fiilis, kun tietää muista bloggaajista paljon, mutta itse on ihan “nobody” bloggaajille. Ei siinä oikeen tiedä mitä pitäisi sanoa, vaikka kovasti haluaisi jutellakin.

  • Casey
   November 15, 2012

   🙂 noh ens kerralla sit vaan rohkeammin! Yhtä vaikea tilanne se tosiaan on molemmille, joten ei siinä varmaan kumpikaan tuomitse jos vähän menee puhe kliseiseksi sönkötykseksi ensin. Aloittaa vaikka sujuvasti keskustelun säästä puhumalla, sehän toimii aina 😀

 • Alexandra
  November 16, 2012

  Hihii 🙂 Ite oot ihana!!

Previous
Géraldine Saglio
Pre-Party