SI MODA ASU OCT15 BY SARA 1

Jotain uutta?

Asussa? Tyylissä?

 Hiuksissa? Meikissä?SI MODA ASU OCT15 BY SARA 2SI MODA ASU OCT15 BY SARA 7SI MODA ASU OCT15 BY SARA 10SI MODA ASU OCT15 BY SARA 5

…ei vaan KUVISSA!

Laitettiin toissapäivänä Saran kanssa eräs pieni suunnitteluasteelle jäänyt kuvausprojekti käytäntöön. Asut valitsimme itse, mutta loput jätettiin kaverin hoidettavaksi. Kaveri valitsi kuvauspaikan, omaan kameraansa linssin, kuvakulmat ja muut. Otettuja kuvia ei näytetty, vaan ne vietiin suoraan koneelle, valittiin ja muokattiin valmiiksi. Lopuksi julkaisuvalmiit kuvat käärittiin nättiin bittipakettiin ja lähetettiin toiselle. Jännityksellä odotin eilen minkälaisia kuvia Sara oli ottanut, valinnut ja muokannut. Minulla ei ollut mitään aavistusta tulevasta!

Ladattuani tiedostot koneelleni suuni loksahti auki. Sara oli koko kuvausten ajan hokenut, että nyt tulee kovaa settiä ja kunnon preeriameininkiä (noiden risupuskien takia :D), mutta lopputulos suorastaan mykisti minut. Kuvakulmat ovat kivan erilaisia verrattuna siihen, minkälaisia yleensä käskytän kuvaajieni ottaa ja joita lopulta valitsen blogiin. Suurin ero on kuitenkin jälkikäsitellyssä, joka on ihanan lämmin (?) verrattuna omaan tyyliini muokata kuvia. Harvoin näkee hiuksiani noin punertavan sävyisinä, mutta näihin kuviin tämä kylläisyys sopii paremmin kuin hyvin.

SI MODA ASU OCT15 BY SARA 4SI MODA ASU OCT15 BY SARA 6

Kokeiluna siis harvinaisen onnistunut projekti, jonka voisi kyllä ehdottomasti toteuttaa joskus uusiksi! Minun ottamat kuvat Sarasta nähdään vielä myöhemmin tällä viikolla. Suurin osa toki Saran blogissa, mutta julkaisen osan niistä myös täällä oman blogin puolella. Sarakin teki minusta “frendin tyyli”-postauksen omaan blogiinsa. Käykääpä kurkkaamassa!

Mitäs muuten tykkäsitte ideasta? entäs kuvista?

ps. Talo-blogin puolella uusi postaus!

SI MODA ASU OCT15 BY SARA 8SI MODA ASU OCT15 BY SARA 9

coat COS
knitted dress GINA TRICOT*
bag ALL SAINTS
shoes CONVERSE
sunnies RAY BAN
photos: Sara Vanninen/Tickle your fancy
(*gifted)
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Vilma
  October 16, 2015

  Aivan todella upeita kuvia risupuskia myöten! Kivaa rosoa tuo myös nuo tennarit ja sukat 🙂

  • Kaisa
   October 19, 2015

   Kiitos 🙂 Nuo tennarit ja sukat oli kyllä yllättävä veto multa!

 • AjN
  October 16, 2015

  Ihania kuvia ja ihana tyyli! Ja tykkään yleisesti ottaen tästä postauksen ideasta, toteuttakaa tällaisia ihmeessä useamminkin 🙂

  • Kaisa
   October 19, 2015

   Kiitos 🙂 Eiköhän me vielä toteuteta tällainen!

Previous
Puunkaato tontilla