Pitkästä aikaa remppa/koti-postausta. Paljon on tapahtunut muuton jälkeenkin, mutta sen verran verkkaisesti, että en ole viitsinyt kaikesta raportoida blogiin. Loppuvuodesta alkaa varmasti huoneissakin näyttää siltä miltä pitää (vielä uupuu kalusteita sekä tekstiilejä) ja pääsen vihdoin kuvaamaan kunnolla sisustustamme. Tässä kuitenkin ennen ja jälkeen kuvia projektista nimeltä kaide.

SI MODA KAIDE 1

Lähtötilanne näkyy vasemmalla. Tämä täysin laiton kaide heivattiin samantien ulos ovesta ja alettiin kuumeisesti miettiä korvaavaa, tyylikästä ratkaisua. Koska tila on suhteellisen kapea ja sen yksi seinä maalattiin tummaksi, halusin kaiteen olevan lasia. Se olisi tarpeeksi ilmava vaihtoehto. Seinän maalaamista muuten harkittiin pitkään. Lopulta valkoiset lattiat yhdistettynä valkoisiin seiniin alkoivat ahdistaa siinä määrin, että jotain oli tehtävä. En yleensä innostu “tehosteseinistä”, mutta tämä on poikkeus. Seinä yhdistää ylä- ja alakerran ja on todella näyttävä tummaksi maalattuna. Tarkoitus on vielä valaista tilaa paremmin ja tehdä jonkinnäköinen kehyskollaasi tms. seinälle. Peili nojailee siinä nyt vain rekvisiittana, ettei kaikkialla olisi niin tyhjää 😀

SI MODA KAIDE 2

Mutta takaisin kaiteeseen. Se tosiaan päätettiin tehdä lasista ja mittatilaustyönä. Otin yhteyttä tuttuun lasifirmaan Lasivuorimaahan ja päätettiin toteuttaa kaide pienimuotoisena yhteistyönä. Työmiehet tulivat tsekkaamaan tilan vielä samalla viikolla. Lasin valmistus hieman viivästyi, mutta asennus sujui nopeasti. Alle puolessa päivässä samaiset työmiehet olivat pultanneet koko komeuden paikalleen. Kaide on niin paksua lasia, että siitä ei pitäisi aikuisenkaan mennä läpi. Ainoa huono puoli, jonka lasikaiteesta keksin ovat siihen herkästi jäävät sormenjäljet. Onneksi kaide on helppo puhdistaa.

SI MODA KAIDE 3

Kyseinen firma valmistaa myös monia muita lasituotteita ja tästä aiheesta on ylihuomenna tulossa erillinen postaus. Nyt oikein hyvää viikonloppua kaikille!

ps. Huomatkaa miten kesällä otetuissa before-kuvissa on huomattavasti kivempi valo kuin näissä vuoden pimeimpään aikaan otetuissa after-kuvissa. Pimeydelle iso buu!

*Kaide toteutettu yhteistyössä Lasivuorimaan kanssa

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Anna
  November 14, 2014

  Törkeen makee toi lasikaide! 🙂 Me likey! Koti näyttää muutenkin tosi freesiltä.

  • Kaisa
   November 16, 2014

   Kiitos 🙂 Lisää ja parempia kuvia kämpästä tulossa myöhemmin!

 • Annika
  November 14, 2014

  Teillä on todella tyylikkäästi toteutettu remontti! Näistä postauksista inspiroituneena meille on myös tulossa samantyylinen ratkaisu keittiön välitilaan, kunhan se oikea asunto ensin löytyisi. 😀 Kun näytit kuvan teidän kuplalampusta en ensin sille lämmennyt, mutta näistä kuvista huomaa sen sopivan tuohon tilaan täydellisesti! En malta odottaa nähdä mihin sohvapöytään päädyit. 🙂

Previous
PILATUS BAHNEN