Puffy coat 1/4

si-moda-asu-nov21-2016-6si-moda-asu-nov21-2016-1si-moda-asu-nov21-2016-2si-moda-asu-nov21-2016-4si-moda-asu-nov21-2016-0si-moda-asu-nov21-2016-5si-moda-asu-nov21-2016-7jeans MONKI / shoes TAMARIS* (similar here) / knit CUBUS*

beanie H&M / gloves SOFT GOAT*

puffy coat CUBUS* (similar here, here, here and here)

Kuten kuvista näkyy toiseen haasteeseen valikoitui takiksi lyhyt “puffy coat” eli se perinteinen toppatakki, josta on kehkeytymässä tämän talven hittituote. Kerrankin meitä suomalaisia suosiva muoti-ilmiö!

En muista onko minulla ennen tätä talvea ollut koskaan lyhyttä toppista, vaan ovatko kaikki toppatakkini olleet pidempiä, kuten tämä, yhä käytössä oleva karvahupullinen yksilö. Joka tapauksessa nyt kaapista löytyy näitä lyhyempiä kaksikin kappaletta, kun näiden kuvien ottamisen jälkeen kaappiini on eksynyt myös toinen, huomattavasti muhkeampi, hupullinen puffy coat. Se olisi ehkä ollut ideaalimpi kuviin, mutta tällä Cubuksen versiolla mennään nyt.

Kuukauden päivät olen tätä takkia käyttänyt ja vähintään joka toinen päivä se on päälläni ollut. Tämä takki on ollut se joka jää eteisen naulakkoon odottamaan, kun seuraavan kerran ulos lähden, koska en jaksa vaivautua sitä joka kerta ripustamaan henkarilla vaatehuoneeseen. Tämän takin kanssa on käyty kaupassa, kävelyllä, treeneissä, kaupungilla, ravintolassa ja vauvakutsuilla. Tulevissa postauksissa näette miten yhdistän tähän niin treenitrikoot kuin minihameen ja ylipolvensaappaatkin.

Ensimmäisen postauksen asua voisi luonnehtia sanoilla “outfit of the month”, koska tämä on takin ohella ollut nimenomaan se asu, joka on löytynyt päältäni melkein joka toinen päivä. Pikimustien farkkujen sijaan olen tykästynyt näihin “pestyihin” mustiin ja niiden kaverina olen käyttänyt eri harmaan sävyjä. Vaikka tässä asussa ei käytännössä ole väriä laisinkaan on se silti eläväinen ja mielenkiintoinen pienten sävyerojen ja materiaalien ansiosta.

(*gifted)

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Nanninen
  November 21, 2016

  Hei, osaatko sanoa mikä on tuon Tamariksen nilkkureiden mallin nimi? Näyttäisivät nimittäin just eikä melkein sellaisilta joita olen tässä etsiskellyt jo hyvän tovin :))

  • Kaisa
   November 21, 2016

   Valitettavasti nilkkurit ovat parin vuoden takaa, enkä ainakaan pikaisella vilaisulla löytänyt ihan samoja kenkiä tämän hetken mallistoista :/ Linkkasin kuitenkin tuohon postaukseen nyt hyvin vastaavat River Islandilta. Ehkä niistä olisi iloa? 🙂

Previous
Military coat 4/4