Kuinka pukea harmaa takki 1/4

coat COS (also love this, this and this) / cashmere knit MARKS&SPENCER (similar here)

/ pants and beanie H&M / cashmere scarf ELLOS* (similar here) / cashmere gloves SOFT GOAT /

shoes ADIDAS (here)

Pääsin alkuviikosta pitkästä aikaa kuvailemaan kunnon asukuvia ja toteuttamaan kolmannen takki-haasteen tänä talvena. Voi olla, että lopputalvesta kuvaan vielä yhden, jos saan aikataulut natsaamaan. On hieman ollut kuvaajista puutetta tai lähinnä sopivan yhteisen ajan löytäminen on ollut haasteellista. Mutta niin haasteessa sama idea kuin aikasemminkin, eli neljä eri tapaa pukea sama takki.

Kuten ehkä muistatte, ensimmäisenä testiin lähti tummansininen military-takki (täällä 1, 2, 3, 4) ja toisena perinteinen toppatakki (täällä 1, 2, 3, 4). Nyt vuorossa olisi harmaa villakangastakki, joka ainakin minulle on ollut jo useampana talvena se yksi pidetyimmistä takeista. Osittain siitä syystä, että Etelä-Suomen talvet ovat ajoittain olleet hyvinkin leudot, jolloin tämä vuoreton, mutta kuitenkin yllättävän lämmin takki on ollut ihan loistava. Tänne mahtuu paljon kerroksia alle, joten vilu ei pääse iskemään. Todellinen luottotakki!

Usein yhdistän harmaaseen takkiin mustaa, mutta nyt halusin poistua mukavuusalueeltani ja jättää kaikki mustat vaatteet ja asusteet kaappiini. Valitsin takin kaveriksi muutamia muita eri harmaansävyjä sekä lämpöisen hiekan. Uudet Superstarit näyttivät sovittaessa todella hyvältä ja raikkaalta kenkävalinnalta, mutta käytännössä ne eivät olleet ehkä se paras ratkaisu.

Tai oikeastaan vika oli enemmänkin näissä housuissa. Pitää ehdottomasti hommata harmaat aavistuksen väljemmät kangashousut täyspitkillä lahkeilla. Nämä vajaamittaiset glitteripöksyt eivät ihan sovi näille keleille, vaikka värimaailma onkin kaunis. Pitää ehdottomasti kokeilla tätä uudelleen toisenlaisilla housuilla.

photos: my sister, edited by me

(*saatu/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

Previous
Tekoturkis ja sotkuinen tukka