Kuinka pukea harmaa takki 2/4

coat COS / jeans ZARA / shoes ADIDAS / top MARIMEKKO / bag MULBERRY / scarf DAY

Tämä toinen asu harmaan takin kanssa on kuin tehty rentoon perjantaipäivään tai ylipäätänsä viikkonloppuun. Kun värit ovat skarpit, ei haittaa vaikka vaatteiden linjat eivät ole niin tyköistuvia. Nämä päällä olisi mukava istahtaa leffateatterin penkkiin pariksi tunniksi. 

Metsästin muuten melkoisen tovin noita kuvissa näkyviä farkkuja. Mustia, aavistuksen vajaamittaisia, “frayed-lahkeisia” rentoja, mutta kuitenkin istuvia farkkuja ei meinannut löytyä mistään. Koko syksyn sovittelin eri vaihtoehtoja, mutta vasta nyt aleista tärppäsi. Nämä bongasin Zarasta 15 eurolla viime viikolla, vitsit miten mukavat päällä!

Pahoittelen muuten, että blogi on päivittynyt tällä viikolla mitä ihmeellisimpinä aikoina ja aina melko myöhään. Superkiireinen, mutta erittäin antoisa viikko takana. Taloprojektia on saatu eteenpäin, kuten myös sivuston uudistusta. Uusi sivu saadaa näillä näkymin ennen helmikuuta liveksi ja taloblogiin tulossa lisää päivityksiä viikonloppuna. Pysykää siis kuulolla 🙂 Mukavaa viikonloppua sinne!

photos: My sister/edited by me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Tuulia
  January 20, 2017

  Aivan ihana asu! Saan niin paljon inspistä pukeutumiseen näistä 🙂

  • Kaisa
   January 21, 2017

   Kiitos, kiva kuulla 🙂 Teen näistä vielä jonkun koonnin, niin saa kaikki talven asuinspiraatiot yhdestä postauksesta 🙂

Previous
Kuinka pukea harmaa takki 1/4