Kuinka pukea harmaa takki 4/4

coat COS / jeans ZARA / knit CUBUS / shirt MARKS&SPENCER / hat LINDEX / shoes NILSON

Viimeinen kokonaisuus harmaan takin kera. Hyvin yksinkertaisella mennään edelleen, mutta hattu antaa hieman luonnetta asulle. Ennen käytin tämän mallisia hattuja harvase päivä, mutta nykyisin minusta tuntuu, että hattu on vähän liikaa oli asu kuin simppeli tahansa. Mutta nyt kun taas katson näitä kuvia, en voi kuin ihmetellä ajatuksia. Hattuhan näyttää pirun hyvältä! Tämä Lindexiltä aikoinaan saatu yksilö alkaa vaan olla nähnyt parhaat päivänsä eikä lieri ole enää yhtä napakka kuin ennen. Hyvistä hatuista saa antaa muuten vinkkejä. Olen kuullut paljon positiivista ainakin Balmuirin päähineistä 🙂

Huomasitteko muuten, että tämän postaussarjan kuvat oli pääosin kuvattu hieman poikkeavissa maisemissa? Kotkasta ei kovin montaa potentiaalista ja oman seulani läpäisevää kaupunkitaustaa löydy, joten päätin suosiolla siirtyä lähemmäs luontoa. Jokin näissä viehättää, vaikka loppujen lopuksi kaupunkikuvista enemmän tykkäänkin. Mitäs mieltä te olette?

ps. Talo-blogin puolella uusi postaus!

photos: My sister / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • ANNII
  January 23, 2017

  Kivaa vaihtelua kaupunki kuville! 🙂

 • Tiia
  January 24, 2017

  Moi! Päädyin tänne postausideoita etsiessäni, ja rupesin lueskelemaan. Ja halusin vaan sanoa että sulla on koukuttava blogi, mukava tapa kirjottaa 🙂 vaikutat fiksulta tyypiltä. Hyvää viikonjatkoa!

  • Kaisa
   January 24, 2017

   Voi kiitos <3 Olipa ihanasti sanottu! Hyvää viikonjatkoa sinnekin 🙂 Toivottavasti löysit etsimäsi.

Previous
Aarteita vanhan talon alla