Pukeutumisinspiraatiota pakkaskeleille

Ainakin täällä Kotkan suunnalla on pari ihanan kirpeää ja aurinkoista pakkaspäivää takana, mitenkäs muualla Suomessa? Pitkän sumuisen ja sateisen lauhan jakson jälkeen olen oikein nauttinut siitä tunteesta, että aamulla on pitänyt varustautua lämpöisen takin lisäksi myös pipolla ja hanskoilla (sekä aurinkolaseilla!!). Auton ikkunatkin raappasin tänään ensimmäistä kertaa sitten viime talven.

Pakkasia odotellessa kävin läpi kaikki talvitakit ja onnistuneesti myin niistä jo osan eteenpäin. Muuttokaaoksen keskellä olen pyrkinyt karsimaan kaikkea mahdollista ja on kyllä ollut ihana saada vaatekaapinkin puolelle tilaa. Vaikka näitä kaikkia vanhoja kuvissa näkyviä takkeja ei kaapeista enää löydykään, niin saa asuista silti kivasti inspiraatiota pakkaskelien pukeutumiseen.

Yhä edelleen tekoturkikset ja teddytakit viehättää, mutta paljon olen pitänyt myös mustaa sekä ruudullista villakangastakkia tänä syksynä. Nyt parina aamuna päälle on valikoitunut tuo ylempänä kuvissa vilahtava pitkä toppatakki ja se on kyllä yhä edelleen ylivoimaisesti paras takki suojaamaan viimalta ja purevalta pakkaselta. Jos yhdellä takilla pitäisi koko talvi vetää läpi, niin valitsisin kyllä tämän. Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä sen ympärille koottuna erilaisia asuyhdistelmiä? Vai minkälaista sisältöä toivoisitte talvipukeutumiseen liittyen?

Tällä hetkellä raskaus hieman rajoittaa pukeutumista, mutta onneksi omat takit mahtuu vielä ja näillä näkymin mahtuvat ihan loppuun asti, niin ei tarvitse sen vuoksi uutta hommata tai miehen kaapille eksyä. Voisi kuitenkin olla ihan kiva ehtiä ikuistamaan muutamat talviasut vauvamasun kanssa, joten katsotaan jos saisin mieheni kameran taakse viimeistään ensi viikolla. Normaalisti kuvailen paljon ristiin bloggaavien kollegojen kanssa, mutta nyt en ole enää uskaltanut sopia kuvaustreffejä, sillä muutamat sovitut olen joutunut oman oloni vuoksi jo perumaan. Välillä olo on energinen ja tietyllä tapaa ihan normaali, mutta sitten tulee niitä päiviä kun kolottelee ja supistelee aamusta lähtien. Toivottavasti vauva malttaa kuitenkin pysyä masussa vielä muutamat viikot ja syntyä täysiaikaisena vasta sitten joulukuun puolen välin jälkeen.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • S
  November 22, 2018

  Asuinspiraatiot mustan toppatakin kanssa olisi kyllä tervetulleita!:)

 • Roosa Mononen
  November 22, 2018

  Ihana talvisia kuvia, ai vitsi tuli ikävä lunta ? Ja mua ainakin kiinnostaisi postaukset, miten yhdistää sama takki useammalla eri tavalla 🙂 Tuntuu ainakin itse juurtuneen aina samantapaisiin yhdistelmiin tiettyjen takkien kanssa! Tsemppiä sinne viimeisille viikoille, kaikki menee varmasti hyvin ❤️

  • Kaisa
   November 22, 2018

   Niin mullakin!! Tulispa lunta 🙂 ja kiitos Roosa! Ihanaa joulun odotusta sinne <3

Previous
Raskaus ja ulkonäkö