Nämä kuvat kuvattiin Dubaissa ihan vaan sillä ajatuksella, että asu sopi kivasti tähän kuvankauniiseen käytävään, joka itse asiassa oli meidän hotellin kylpylän oviaukko. Ihastelin kylpylän puitteita jo heti ensimmäisinä päivinä ja pyysin mieheltäni, jos hän voisi joku päivä napata tässä muutaman kuvan. Kuvaushetkellä en miettinyt sen kummemmin mitä näistä kuvista teille sanoisin tai kertoisin. Muutaman rivin tyhjänpäiväinen selostus asusta ei oikein houkutellut, mutta mitä muuta sanottavaa minulla näistä olisi. Enhän edes käynyt itse kylpylässä, ainoastaan tässä ovella. Eilen kuvia muokatessa kuitenkin tajusin, että nämä kuvat kuvastavat täydellisesti oloani.

Minusta on nimittäin tuntunut jo pidemmän aikaa siltä, kuin eläisin kapeassa putkessa, jonka päässä häämöttää kutsuva kirkas valo ja ihanan rento tunnelma, kuin kylpylässä konsanaan. En pääse kääntymään putkessa sivuille, enkä palaamaan taaksepäin. Tuntuu kuin aistinikin olisivat hieman rajoittuneet, enkä enää näkisi, kuulisi tai tuntisi niin hyvin mitä ympärilläni tapahtuu. Oman tunnelini päässää ei häämötä kylpylälomaa, vaan kirkas valo kuvastaa valmista taloa ja sen mukana tulevaa tasapainoisempaa arkea. Mitä pidemmälle tässä taloprojektissa on menty sitä kapeammaksi käytävä on käynyt.

Samalla kun aistini ovat jotenkin oudosti rajoittuneet, on myös luovuuteni kärsinyt. Tai en tiedä onko kärsinyt oikea sana, sillä olenhan minä luova ollut suunnitellessani taloa. En vain olisi koskaan uskonut kuinka paljon yksi talo voi syödä luovuuttani ja miten paljon se tilaa muiden luovien töiden ideoita. Olen joutunut ponnistelemaan paljon normaalia enemmän ideoinnin suhteen ja monesti luovaa työtä tehdessä on tullut olo, etten vain enää saa itsestäni irti mitään idearikkaampaa. Olen ollut lopen uupunut keksimään uusia juttuja ja se jos joku on ollut outo tunne minunlaiselle ihmiselle, joka normaalisti pursuaa ideoita ja vielä hyviä sellaisia!

Hyvä puoli on, että tiedän tämän olevan vain väliaikaista ja olemme jo todella lähellä tunnelin valoisampaa päätä. Siellä on taas tilaa ihmetellä ympärilleen, tutkia, havaita ja kuulostella. Mikään tai kukaan ei ole erityisesti rajoittamassa aistejani eikä imemässä luovuuttani itseensä. Sitä odotan todella kovasti. Kuulostaa ehkä hullulta, mutta tämä on ollut se vaikein asia minulle taloprojektissa.

Glamorous dress

Kiomi shoes 

H&M earrings

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Nyt juuri inspiroi x 6