Pysähdy (herkuttelu)hetkeen

*Kaupallinen yhteistyö Castello

“Pysähdy” on ollut minulle parin viimeisen viikon aikana se avainsana. Avain hyvinvointiin, armollisempaan työtahtiin, avain aitoon läsnäoloon. Meidän kaikkien pitäisi osata pysähtyä. Minulle henkilökohtaisesti se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta tähänkin voi oppia ja sitä parhaani mukaan nyt yritän.

Castellon Mini Cheeses kampanja ja sen teema pienistä pysähtymisistä keskellä arkea sekä muita menoja tuli oivaan saumaan. Näitä tehdessä mietin ihan aidosti millaisiin hetkiin minä haluan pysähtyä. Mitkä ovat minulle itselleni niitä ihania pieniä herkutteluhetkiä. Haluanko loikoilla perinteisesti sohvalla pitkän päivän jälkeen vai otanko hetken keskellä päivää, ehkä jossain yllättävässä tilanteessa? Lähdenkö luontoon eväiden kera? Aloitanko joulufiilistelyt jo nyt marraskuussa kesken etätyöpäivän?

Tästä pienestä juustopaketista on kehkeytynyt viime viikkoina monenlaisia ideoita. Ideoita makupareihin ja niihin jo mainittuihin herkutteluhetkiin. Castellon Mini Cheeses -juustot toimivat monessa tilanteessa ja ne on helppo pakata myös mukaan. Koko on juuri sopiva esimerkiksi eväsretkelle tai sitten pieneen herkutteluhetkeen yksin tai ystävän kanssa. Meillä ainakin monesti isot juustopakkaukset tuppaavat menevään hukkaan, joten olen todella innoissani tästä uutuudesta. Castello Mini Cheeses -juustot sisältävät siis pienemmässä pakkauskoossa (5x 20g) useamman Castellon tutun suosikkihomejuuston. Yhden sinihomejuuston, kaksi valkohomejuustoa sekä kaksi valkohomejuustoa chilillä (todellinen yllättäjämaku!). Sen lisäksi, että juustohävikki ainakin meillä pienini oleellisesti, oli näissä sekin hyvä puoli, että sai maistella useaa juustoa yhdestä ja samasta paketista.

Kuluneiden viikkojen aikana olen näyttänyt teille jo useamman pienen herkutteluhetken Instagramin puolella ja nyt ikuistin tähän blogipostaukseen vielä kampanjaan kuuluvan viimeisen hetken. Se oli kuvitteellinen unelmaretkeni soutuveneellä. Kuvitteellinen siksi, että en siis tällä kertaa lähtenyt rantaa kauemmas, mutta ajatus pakata eväät ja lähteä soutelemaan raikkaaseen syyssäähän teki minut superonnelliseksi. Kun olin saanut kuvat kuvattua, istuskelin hetken aikaa ihan hiljaa soutuveneessä kotipihamme rantavedessä hillojuustocroissanttia syöden. Mietin, että elämä on kyllä aika ihmeellinen. Kaikista viime aikojen vastoinkäymisistä huolimatta minulle tuli tuossa hetkessä jotenkin rauhallinen ja luottavainen fiilis, että kaikki järjestyy taas.

Souturetken, ihan oikean ja pitkän sellaisen, haluan toteuttaa vielä joku päivä tässä lähiviikkoina ennen kuin meri jäätyy.

Tähän loppuun ajattelin ottaa vielä pienen äänestyksen erilaisti herkutteluhetkistä ja juustoisista makupareista:

Mikä seuraavista hetkistä on teidän mieleen? Entä mitä makuaparia haluisit testata?

 1. Soutelutreffit syyssäässä – Croissantit, granaattiomenahillo ja Castello Mini Cheeses valkohomejuusto chilillä
 2. Herkkuvälipala arkea piristämään – Patonki, Castello Mini Cheeses valkohomejuusto, omenaviipale, kaneli ja  timjami
 3. Omaa aikaa lasten mentyä nukkumaan – Suolakeksi, Castello Mini Cheeses valkohomejuusto, päärynä, mustikkahillo ja timjami TAI suolakeksi, Castello Mini Cheeses sinihomejuusto, päärynä, pekaanipähkinä, hunaja ja timjami
 4. Joulufiilistelyt keskellä marraskuista etätyöpäivää – joulupipari ja Castello Mini Cheeses sinihomejuusto

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Pia
  November 12, 2020

  Hei, mikä ihana asu viimeisessä kuvassa?

  • kaisaturunen
   November 13, 2020

   Aa tuo jouluyöpuku 😀 Se on Cubukselta! 🙂

Previous
Tikkitakissa
Pysähdy (herkuttelu)hetkeen