SI MODA QA KUVA

Oletko miettinyt, että ottaisitte lemmikin?
 Ainakin tällä hetkellä vanhempieni ja appivanhempieni koirat riittävät lemmikeiksi.

Osaatko soittaa mitään soitinta? Pianoa hieman. Haluisin kyllä osata soittaa kunnolla!

Mitä et pukisi päällesi vapaaehtoisesti?
 Valkoisia piikkikorkoisia tekonahkaisia buutseja.

Mikä vaate sinun itsetehdyistä on lempparisi, miksi? Kyllähän se tuo hääpuku on. Syy on varmasti selvä 🙂

 

Teetkö vaatteita lapsellesi? tai miehellesi?
 Miehelle en ole tehnyt vuosiin ja lapsellekin vain muutamat. Harmittaa ettei aikaa ompeluun ole…

Minkälainen on sinun ns. tavallinen päivä?  (noin) KLO 8. Herätään minin kanssa. Tehdään aamupuuhat ja minä yritän siinä lomassa laittaa itseni valmiiksi sekä tarkistaa mahdolliset sähköpostit. KLO 9.30 Jos minulla ei ole pressitilaisuuksia tai tapaamisia, niin sitten suunnistamme puistoon. KLO 11-12 Lounas, useimmiten kotona, mutta joskus myös ulkona. KLO 12-14 Mini ottaa päikkärit ja minulla on hetki omaa aikaa, joka kuluu yleensä kotihommiin sekä töiden tekoon. KLO 15 syödään välipalaa, mennään taas puistoon tai leikitään sisällä. KLO 16.30 Aloittelen päivällisen tekoa. KLO 17-18 syödään päivällistä ja usein mieskin ehtii tähän mukaan. KLO 19 Käyn mahdollisesti kaupassa/lenkillä/teen blogihommia. KLO 20.30 Iltapuuhat ja minin nukkumaan menon jälkeen joko rentoa sarjojen katselua tai kuten tänään näitä blogihommia.

Mitä tv-sarjoja seuraat? Koukutun aina yhteen sarjaan kerrallaan ja tällä hetkellä Netflixistä pyörii Orange is the black.

Mistä piirteistäsi pidät itsessäsi ja mistä et?
 Puhutaankohan tässä nyt luonteesta vai ulkonäöstä? Vastaan molempiin. Ulkonäössä pidän siroista kasvonpiirteistä ja vyötäröstä, mutta en pidä olemattomista kulmakarvoistani enkä orastavista “hymyjuonteistani”. Luonteenpiirteistä pidän sinnikkyydestäni, mutta samalla inhoan suorattajaluonnettani.

 

Minne haluaisit tulevaisuudessa matkustaa?
 Lähitulevaisuudessa Pariisiin ja sitten joskus NYCiin 🙂

Kadutko mitään? Toissapäivänä ostamiani kanafileitä. En ehtinyt paistaa niitä ja nyt päiväys on mennyt.

Mitä tekisit elämässä toisin, jos saisit päättää uudelleen?
 Olisin armollisempi itselleni.

Mitä ominaisuuksia arvostat eniten ihmisessä?
 Rehellisyyttä ja tietyllä tapaa maanläheisyyttä. Arvostan niitä, jotka malttavat pysyä tilanteessa kuin tilanteessa omina itsenään.

 

Ystävystytkö helposti uusien ihmisten kanssa?
 Tulen kyllä hyvin toimeen lähes poikkeuksetta kaikkien kanssa, mutta ihan kunnon ystäviä “löydän” melko harvoin. Toisaalta sitten, kun se kolahtaa, niin se kolahtaa todella ja näihin tosiystäviin pidän yhteyttä lähes päivittäin!

Mitä tekisit, jos sinulla olisi enemmän aikaa? Ilmeisesti ompelisin, koska sitä niin kovasti kaipaan. Luultavasti treenaisin myös monipuolisemmin sekä panostaisin ruuanlaittoon enemmän.

Mitä haluaisit, että sinulta kysyttäisiin? Äitinä sitä usein toivoo, että joku kysyisi mitä minulle kuuluu, koska monesti ihmiset kyselevät vain lapsen kuulumisia. Minulle kuuluu siis hyvää, vaikka hieman kiirettä piteleekin ja muuttostressiä pukkaa niskaan.

Missä asiassa tieto lisää tuskaasi? Kiireessä se tieto, miten vähän aikaa minulla on enää. Muutun ihan hermoraunioksi, jos aikataulut pettävät, enkä yksinkertaisesti ehdä tekemään kaikkia suunniteltuja asioita.

 

Miten löytää arjesta hohdokkuutta? Tämä on itselleni ehkä hieman hassu kysymys, sillä nautin arjesta ihan sellaisenaan. Railakkaan viikonlopun jälkeen oikein odotan arkea alkavaksi. Ehkä se juju on löytää työ ja harrastukset, joista nauttii sekä tehdä päivittäin jotain pieniä kivoja asioita. Niiden ei tarvitse olla minipäikkäreitä, kukkakimpun ostamista tai herkullista iltapalaa kummempia.

Mitä asioita haluaisit saavuttaa lähitulevaisuudessa?
 Haluaisin löytää ns. oman paikkani. Oman työni, kotiutua jne. 🙂 Luulin tietäväni jo 19-vuotiaana mitä haluan isona tehdä, mutta elämä on vienyt minua yllättäviinkin suuntiin ja tuo selkeä visio on kaunis muisto vain…

Missä asiassa olet lapsellinen? Entä (ehkä tavallista enemmän) kypsä?
 Olen taipuvainen kateellisuuteen ja pidän sitä todella lapsellisena piirteenä. Katkeroidun mm. toisten lomamatkoista 😀 Äitiys on puolestaan tehnyt minut monessa asiassa kypsemmän kuin mitä olin vielä muutama vuosi sitten, mutta en kyllä osaa nimetä mitään yhtä tiettyä.

Onko sinulla jotain tapaa, jota häpeät? En käytä deodoranttia läheskään joka päivä ja tämä kummastuttaa ihmisiä aina yhtä paljon. Puolustuksekseni voin sanoa, että hikoiluni on minimaalista, jos ei urheilusuorituksia lasketa 😀

 

Onko sulla jotain elämänviisautta tai mottoa?
 Uskon siihen kliseiseen lauseeseen, että kaikella on tarkoitus. Ajattelen kaikkia ikäviä menneitä asioitakin aina siltä kantilta, mitä kaikkea ne opettivatkaan minulle.

Jos sulla on aivan surkean paska päivä, miten saat itsesi taas hyvälle mielelle? Ei ole parempaa kikkaa kuin kunnon hikilenkki. Tai jos on oikeasti paskin päivä ikinä, niin sitten kyllä syön suruuni jotain herkkua 😀

Mitä ostat kaupasta, jos oot jossain liikenteessä ja yllättää kamala nälkä ja pitäis saada jotain nopeeta helppoo syötävää samantien? Mieli haluaa siinä kohtaa suklaapatukan, mutta yleensä pidän pääni ja valitsen jotain hedelmien, pähkinöiden tai raaka-patukoiden väliltä.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Ilona
    August 21, 2015

    “mitä kadut -eilisiä kanafileitä”. Hahahaha en kestä, jotenkin tämä diippiin kysymykseen esitetty konkreettistakin konkreettisempi vastaus sai minut naurahtamaan. Niin hyvä. Katuminen on turhaa, mutta kyllähän ruuan hukkaanheittäminen on vielä turhempaa.

  • Mikaela
    August 21, 2015

    Pakko kommentoida tähänkin, et niin kiva kun toteutit q&a-postaukset! Nää vois jatkuu ja jatkuu vaan 😀

Previous
Portraits