Random facts

_MG_1895 P

Jälleen kerran venyi tämä blogin päivitys lähelle puoliyötä. Tämä päivä on ollut melko hektinen, joten siitä syystä tähän väliin vain näitä satunnaisia faktoja minusta. Nämä ovat toki olleet kovin tykättyjä postauksia, joten toivottavasti passaa!

:: Kuuntelen aika harvoin radiota (kirjoitetaanko se muuten noin?). Jos kuuntelen, niin lähes poikkeuksetta Suomipoppia. Kieroutunut huumorintajuni rakastaa Aamulypsyn hervottomia ja härskejä juttua.

:: Saatoin lapsena syödä (yhtään valehtelematta) jumppatreenien jälkeen pussillisen paahtoleipää. En ole ostanut sitä kotiin moniin vuosiin, mutta mini tykkää paahdetusta leivästä, joten nyt on taas kaapit pullollaan paahtista ja ollaan molemmat ihan koukussa.

:: Minulla on ihan super ohuet korvat, siis tuo korvalehden yläosa 😀 saan aina kuulla niistä, jos joku huomaa asian tai sattumalta koskee korviini.

:: Siitä tuli mieleen, että otin korviini reiät vasta joskus yläasteella. Äiti ei halunnu meille korviin reikiä, vaikka esim. kaikille vanhemmille tyttöserkuilleni oli laitettu jo lapsena.

:: Minulla ei ole muita lävistyksiä, ainoastaan ikuisuuksia kestänyt hammaskoru. Sen piti irrota 3-5 vuodessa, mutta nyt se on ollut jo lähemmäs 15 vuotta paikoillaan. Välillä tekisi mieli otattaa se pois, mutta pelottaa miltä hammas näyttää ilman sitä…

:: Olen äitinä kai melko rempseä. En jaksa stressata ja pohtia liian tarkasti kaikkia lapsen kehitykseen yms. liittyviä asioita. Olen pitkälti sitä mieltä, että asiat kulkevat omalla painollaan ja jokainen lapsi esimerkiksi oppii tarvittavat asiat, kun sen aika on.

:: Joskus lenkillä tekisi mieli alkaa jammailemaan kesken juoksun. Jos sattuu sopiva metsätien pätkä, eikä ketään näy, tanssahtelen vähän!

:: Ylipäätänsä tykkään tanssimisesta. Koen sen hyvinkin rentouttavana ja vapauttavana.

:: Samaistun ja löydän itseni hyvinkin herkästi eri sarjoista, elokuvista tai biiseistä. Teen niistä jollain tapaa erittäin henkilökohtaisia, jos ymmärrätte yhtään mitä haen tällä takaa?

_MG_1902 P

kuvat/photos: Kira/Blond Rivets

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Mikaela
  March 20, 2015

  Mä tykkään kyl tosi paljon näistä postauksista:)

 • MillaT
  March 20, 2015

  Heh, minunkin hammaskoru on ollut paikallaan jo noin 13 vuotta! 😀 Jos se nyt lähtisi, niin saattaisi tuntua aika oudolta..

 • S
  April 6, 2015

  Heheh, tämä hammaskoruvillitys on niin hassu juttu! Meillä ei Mylsällä ollut juuri kenelläkään hammaskoruja, mutta suurimmalla osalla tuntemistani kotkalaisista oli! Ja lähes kaikilla on itseasiassa edelleen. :’D Liitän siis väkisinkin hammaskorut jotenkin vahvasti kotkalaisuuteen.

  • Kaisa
   April 6, 2015

   hah 😀 ehkä tää sitten on! Meidän luokalla oli ainakin viidellä tytöllä semmonen 😀

Previous
Wide angle