Random pics from last week

Nyt luvassa erittäin sekalainen seurakunta otoksia viime viikon ajalta. Minulle kertyy aina välillä tämmöisiä kuvia, jotka eivät periaatteessa liity mihinkään sen suurempaan juttuun tai en nää järkeväksi kirjoittaa niistä omaa postausta. Olen miettinyt monesti mikä olisi kiva tapa jakaa nämä teidän kanssa vai jaanko ollenkaan. Itse tykkään ajoittain selailla blogeissa tämmöisiä sekaräpsy-postauksia, joten ajattelin, että miksi ne eivät voisi olla osa myös omaa blogiani. Joskus näitä on täällä näkynytkin, mutta nyt taidan ottaa tavaksi.

SI MODA RANDOM MAY 2013Viime viikonloppuna kuvailtiin Asus-kampanjaan kuvia. Innostuttiin lopussa loikkimaan ja nappasin kuvaajana toimineesta siskostakin muutaman.

( Jos et ole vielä käynyt äänestämässä kampanjakuvia, niin ohjeet siihen löytyy täältä. Äänestäneillä mahdollisuus voittaa upea tietokone!)

SI MODA RANDOM MAY 2013SI MODA RANDOM MAY 2013Lauantaina kävin äidin ja tädin kanssa kahvilla ja kirppareilla. Äiti oli ostanut uudet Converset ekaa kerran sitten 70-luvun.SI MODA RANDOM MAY 2013SI MODA RANDOM MAY 2013Maistoin ekaa kertaa inkivääriolutta. Nimestään huolimatta juoma ei maistu oluelta ja on alkoholiton. Oli muuten hyvää!InkivääriolutSI MODA RANDOM MAY 2013Showroomkierros jatkui tällä viikolla. Tällä kertaa ihastelin mm. Terhi Pölkin kenkiä ja Camilla Mikaman uutta mallistoa.Terhi Pölkki aw13Camilla Mikama aw13Camilla Mikama aw13Camilla Mikama aw13SI MODA RANDOM MAY 2013Showroomilla oli myös tarjolla äärettömän maukkaita salaatteja.SI MODA RANDOM MAY 2013Tällä viikolla olen herännyt monena aamuna sakean hernerokkasumun keskeltä. Meri on vielä niin kylmä, vaikka ilmat lämpenevät.SI MODA RANDOM MAY 2013OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA RANDOM MAY 2013Keskiviikkoisesta Mirkka Metsolan näytöksestä vielä muutama otos. Ensimäisessä suunnittelija itse. Toisessa minä ja ihana Iina, jolle tuo fuksian/korallin väri huulipunassa ja vaatteissa on kuin tehty.SI MODA RANDOM MAY 2013SI MODA RANDOM MAY 2013Ihanaa viikonloppua kaikille! xx

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Pirita
  May 10, 2013

  Hej,

  Arvelen, että tällainen postaus ei ihan blogisi tyyliin kuulu, mutta olisipa kiva tietää miten muotoilet aina tuon sun tukan. Oon itse leikkaamassa samanlaista kampausta ja mietityttää, että miten ihmeessä saan sitten siitä aina noin nätin 🙂 Varsin kun on vähän luonnon taipuisat hiukset..

  Aurinkoista kesää!

  • Casey
   May 10, 2013

   Tästä on itse asiassa tulossa juttua, varmastikin jo ensi viikolla 🙂 ihanaa kesää sinnekin!

 • henna
  May 12, 2013

  Huisin hienoja kuvia! 🙂 Ja mahtavat jälleen kerran nuo Terhi Pölkin suunnittelemat popot!

 • Nora
  May 12, 2013

  Mistäpäin noi merimaisema kuvat on otettu?:)

  • Casey
   May 12, 2013

   Kulosaari näkyy tuossa 🙂 eli täältä Itä-Helsingin suunnalta.

Previous
Snow White
Random pics from last week