Random things

SI MODA RANDOM DEC 1

:: Tykkään ihan älyttömästi viilistä. Tuntuu ettei sitä syö enää kukaan muu kuin minä ja mummot. Muut vetelevät rahkaa ja luonnonjugurttia.

:: En koskaan suunnittele saliohjelmaani ennen salille menoa. Menen sinne, mietin siinä hetkessä muutamat liikkeet, otan niihin tarvittavat painot ja aloitan treenaamisen.

:: Olen luonteeltani vähän liiankin kilpailuhenkinen.

:: Olen laiska pesemään hampaita. Ällöttävää, mutta totta. (pesen silti vähintään kerran päivässä!)

:: Meidän tyttö on luonteeltaan aivan kuin minä pienenä. Uhkarohkea, vauhdikas ja innokas levittämään kaikkien laatikoiden sekä laukkujen sisällöt ympäriinsä.

SI MODA RANDOM DEC 2

:: En voi avata suutani ammolleen ilman, että leukani loksahtaisivat “sijoiltaan”. Siitä kuuluu ihan k-a-r-m-e-a ääni!

:: Jään yleensä iltaisin hetkeksi yksin sohvalle katsomaan jotain sarjaa. On ihanaa olla hetki ihan rauhassa ennen nukkumaanmenoa.

:: Kaikki ystäväni hehkuttavat Tangle Teezeriä, mutta mun mielestä sillä on ihan kamala harjata 😀

:: Sen lisäksi, että hain aikoinaan opiskelemaan vaatetusalaa hain myös yliopistoon lukemaan maantiedettä (ja nimenomaan hasardimaantiedettä). Kirjoitin maantiedosta hyvän arvosanan ja opettaja suositteli sitä minulle. Nykyään vitsailemme  miten elämä olisikaan erilaista, jos minusta olisi sittenkin tullut maantieteiljä.

:: Fanitan Kaija Koota, ihan koko sydämestäni.

SI MODA RANDOM DEC 3

*huivi toteutettu yhteistyössä Lenorin kanssa

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Sofia
  December 16, 2014

  Ai vitsi, miten söpöjä kuvia susta:) ja hauskoja faktoja:)

 • n
  December 16, 2014

  Nää tämmöiset random things -postaukset on ihan huippuja! Just tuollaiset pikkuasiat mitä bloggaajat kertoo itsestään on mun mielestä kivoja ja aina saa tietää jotain uutta, kun ei kuitenkaan tunne kuin sen bloggaajapersoonan. Ja pakko myöntää, että mäkin olen laiska hampaiden pesijä… Joka aamu pesen kyllä hampaat oli miten kiire tahansa, mutta illalla ennen nukkumaan menoa se on välillä ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa:D

  • Kaisa
   December 16, 2014

   Kiva kuulla, että näistä tykätään 🙂 Aina välillä tulee ihan ihme paikoissa mulla mieleen näitä kohtia, joita kirjoittaa seuraavan “random things” postaukseen. Silloin kirjaan ne puhelimen muistiin ylös, koska itse postauksen kirjoittamisen aikaan mieleeni ei tule ikinä ainuttakaan asiaa.

 • ystävällinen hei
  December 16, 2014

  Mä syön viiliä! Ihan parasta, välillä ripauksella ruokosokeria ja välillä ihan sellaisenaan. Oon kanssa tajunnut et aikalailla vanhukset syö viiliä ja minä, mut joka kaupasta sitä kyllä löytyy. Siinähän on niin vähän protskua ettei kukaan jaksa vaivautua, mut kelpaa mulle.

  Ja tosta tangelista. Oon huomannut että ne ystävät joilla on hennot ja takuttomat hiukset ei siitä välitä. Itsellä kun on rintäkehään asti ylettyvät hiukset joiden laatu on ihan purkkaa (menee takkuun superhelposti) en voisi kuvitellakaan käyttäväni tavallista harjaa. Sattuu niin kamalasti 😀

  • Kaisa
   December 16, 2014

   Oi pitääki koittaa ruokosokerin kanssa! Kuulostaa namilta!

   Mulla harjajuttu menny ihan toisinpäin! Lähinnä ne kaverit, joilla on hyvin hennot ja sileät hiukset tykkää siitä. Mulla taas on tosi herkästi takkuuntuva, pörröinen sekä karhea hius ja minusta tuntuu etten saa tolla harjalla sitä ikinä sileäksi 😀

Previous
New Boots