Raskauden puoliväli

Yksi virstanpylväs saavutettu, kun tänään kalenterissa luki raskauden puoliväli, sen uusimman lasketunajan mukaan siis. Saa nähdä muuttavatko ne sitä vielä ensi viikon rakenneultrassa, tuskimpa! Itselläni vahva tunne, että se “oikea” LA on taas kerran uuden vuoden kieppeillä ja jos tämä bebe on yhtä malttamaton kuin isosiskonsa, hän pyyhältää paikalle jouluksi. Miehenikin juuri naureskeli, että ei kyllä uskalla ottaa joulukuun 22. päivälle tarjolla ollutta työmatkaa, koska ollaan jo niin lähellä h-hetkeä.

Voinnista sen verran, että samat vaivat edelleen päällä kuin viimeisintä raskauspostausta kirjoittaessa, mutta se hurja huimaus on ehkä hieman helpottanut ja hyvä näin! Olen myös päässyt taas enemmän liikkumaan ja ensi viikolla ajattelin varovasti kokeilla rakenneultran jälkeen hölkkäämistä, jos olo tuntuu edelleen näin hyvältä. Elättelen yhä toiveita edes jonkinasteisen juoksukunnon palaamisesta, mutta jos niin ei käy, niin sitten jatketaan kävelylenkeillä ja salitreenillä. Nekin passaavat ihan yhtä hyvin.

Tänään postasin muuten ensimmäisen “baby belly”-kuvani ikinä someen (IG-storyyn) ja sen julkaisu hieman jännitti. En ole ollut tässäkään raskaudessa kovin innokas kuvailemaan masuani, mutta viime kerralla jäi hieman harmittamaan, että matkan varrelta en ollut taltioinut yhtään kuvaa. Nyt ajattelin, että ompahan ainakin puoliväli ikuistettu, jos ei muuta. Sirohan tuo vatsa edelleen on, mutta selkeästi omasta mielestäni kasvanut nopeammin kuin viimeksi. Veikkaan kyllä, että tämä johtuu pitkälti siitä, että vatsa ym. ovat jo kerran antaneet periksi. Saa nähdä onko lopullinen vatsan koko samaa luokkaa kuin viimeksi, vai kasvaako tämä tällä kertaa hieman isommaksi. Mitään jättiä siitä tuskin tälläkään kertaa tulee, mutta onneksi pieni maha ei aina ole yhtä kuin pieni vauva 🙂

ps. Kuvissa näkyy yksi lemppariyläosistani kuluneelta kesältä. Mietin hetken onko tällainen cropattu toppi nyt ihan asiallinen vaate näin raskaana, mutta mikäs siinä jos itse viihtyy ja vaate on ihanan viileä. Tuskimpa tulen tätä enää myöhemmin tänä vuonna päälleni pukemaan, mutta ensi kesänä sitten taas!

Samsoe&Samsoe pants

Gina Tricot top

Mulberry bag

Gucci sunnies

H&M shoes

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Lii L
    August 17, 2018

    Mielestäni tuo asu on oikein ihastuttava ja toimii varsinkin sinun ylläsi! Onnea puoli välistä 🙂

Previous
Mini and Mom – Ensimmäiset syysvaatehankinnat