Ravintolavinkki Turussa

Restaurant Nerå
Läntinen Rantakatu 37, 20100 Turku

Joku teistä ehti mahdollisesti bongata viikonloppuna julkaisemasta Instagram-tarinastani kaksi ruokavinkkiä Turkuun, mutta ajattelin vielä jakaa ne täällä siltä varalta, jos joltain sattui menemään ohitse. Ensimmäinen vinkki on Ravintola Nerå, jonka valitsimme perjantai-iltana illallispaikaksi. Meillä ei ollut etukäteen tehtyä pöytävarausta ja loppujen lopuksi ruokapaikka valikoituikin lähinnä hyvän tuurin ansiosta, kun onnistuimme nappaamaan vapaan ulkopöydän täältä. Moni ravintola Aurajoen rannalla oli tuona kauniina iltana tupaten täynnä, joten oli pienoinen ihme, että ylipäätänsä jostain paikan saimme.

Ihan täysin sattumaa se ei kuitenkaan ollut, että juuri Neråssa iltaa istuimme. Se oli nimittäin yksi niistä ravintoloista, johon toivoimme pääsevämme. Turussa asuva ystäväni oli halunnut testata tätä suhteellisen uutta ravintolaa jo pitkään ja nyt meidän onneksemme juuri tänä kyseisenä iltana natsasi.

Ruokalistalla oli useampikin annos, jonka olisin halunnut tilata, mutta päädyimme lopulta jakamaan ystäväni kanssa marjaisen halloumi-salaatin sekä vuohenjuustolla ja mansikoilla päällystetyn pizzan. Molemmat olivat aivan taivaallisen makuisia, erityisesti pizza, joka toi hieman mieleen Skifferin klassiset liuskat. Myös viereisiin pöytiin tuodut annokset näyttivät todella herkullisilta. Iltaisin tarjolla olevan menun lisäksi Neråsta saa arkisin myös lounasta ja oman leipomon herkkuja on ilmeisesti tarjolla aina ravintolan ollessa auki. Tänne täytyy kyllä tulla toisenkin kerran.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kotimaan matkailua