Ready for Elle Style Awards

si-moda-getting-ready-for-1si-moda-getting-ready-for-3si-moda-getting-ready-for-2

Nyt alkaa päivän hommat olemaan pulkassa ja minä alan valmistautua syksyn toiseen gaalaan. Tällä kertaa värimaailma kallistuu enemmän viininpunaisen kuin sinisen puoleen. Tosin kulta näyttelee isoa osaa tässä(kin) asussa. Olen aina ollut enemmän kulta- kuin hopeaihminen ja tänä syksynä kultaisten vaatteiden sekä asusteiden vallattua kaupat on minulta lähtenyt hieman lapasesta tämä kultainnostus. Sanotaanko nyt näin, että tämän illan asu on kaikkea muuta kuin “safe choice”. Ennemminkin “all in!”.

Sai mekon valmiiksi jo eilen, joten tässähän ollaan ihan täydellisesti aikataulussa. Meikin suhteen olen myös luottavainen, koska sen tekijä on ihana serkkuni, joka loihti minulle aikoinaan myös häämeikin.  Ainoa mikä voi enää mennä pieleen, on kampaus. Ja sekin ihan siitä syystä, että se on minun vastuullani 😀 En tunnetusti ole mikään taitavin hiustenlaittaja, mutta onneksi voin hätätilanteessa turvautua viime viikkoiseen niskanutturaan, joka oli muuten maailman helpoin tehdä.

Palaillaan mekkokuvilla myöhemmin, jos kaipaatte reaaliaikaisempaa päivitystä illan lookista, niin sitä on tarjolla Snapin (@caseykaisa) ja Insta storiesien puolella (@turunenkaisa)!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Emi
  October 20, 2016

  Täällä kaivattaisiin vinkkejä niskanutturan tekoon 🙂 Näytti hyvältä!

  • Kaisa
   October 21, 2016

   Osaisinkohan siitä jonkun tutorial tehdä? Noh yritetään 🙂

 • Matilda
  October 21, 2016

  Moikka! Eka kertaa kommentoin blogiasi mut näin jo muiden snapissa kuvia mekostasi. Se oli jälleen kerran aivan upea. Huomaa kyllä mitä alaa olet opiskellut. Sitä vain odotellessa millon sulle saa tehdä tilauksia;) Molemmat gaala-asut olivat niin mageita!!! T. Taitoihisi ja makuusi ihastunut blogin pitkäaikainen seuraaja.

Previous
Tonnikalasalaatti 2.0