Syyspäivitys vaatekaapissa!

Viimeiset pari vuotta kaappini käytetyimmät kengät olivat Zarasta ostetut aitomokkaiset nilkkurit. Hyvin identtiset näiden uutukaisten kanssa. Malli sopii omaan tyyliini (ja jalkaani) just eikä melkein, joten mitä sitä nyt hyvää vaihtamaan? Tai siis toki sitä kannattaa vaihtaa parempaan laatuun, jos kerran kenkiä tulee käytettyä paljon ja toivoo niiden säilyvän useita vuosia. Tällä kertaa satsasin tuplasti arvokkaampiin popoihin, joissa on jämäkämpi ja vähemmän liukas pohja. Nyt täytyy vain suojata kengät hyvin ennen käyttöönottoa. Täältä löytyy muuten pari vuotta vanha kenkähuolto-postaus, jossa puhun nimenomaan kenkien suojaamisesta.

Nyt hakusessa olisi vielä se täydellinen harmaa, hieman pidempi villaneuletakki. Löysin tosi kauniin neuleen Tiger of Swedenin syysmallistosta, mutta siinä oli rumat napit? Mielestäni semmoiset korkeakantaiset napit eivät sovi neuleisiin, koska ne repsottavat ärsyttävästi materiaalin ollessa pehmeää. Etsintä jatkuu siis yhä.

Nyt oikein ihanaa lauantaipäivää kaikille!

SI MODA NEW IN SEP26 2015 1

nailpolish KIKO / knit GAP (Zalando*) / shoes NILSON
(*gifted)
XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Noora
  September 28, 2015

  Hei!

  Onko sinulla jotain asukuvia, missä ihanat nilkkurisi näkyisi käytössä?

 • Noora
  September 28, 2015

  Hei! Onko sinulla kuvia ihanista nilkkureista käytössä? Ovat todella upeat.

  • Kaisa
   September 28, 2015

   Vielä en ole ehtinyt niitä käyttää/kuvata asuja. Mutta varmaan tällä viikolla tulee jo käyttöä ja myös kuvat, jos hyvin käy 🙂

Previous
Blondie