Ready for Riviera

si-moda-off-to-italy-2016-1kids swimwear MOLO* (here, similar here) / bikinis ROXY* (here & here)

sunnies LE SPECS (here)

Pikku hiljaa starttailee matkamme kohti Ranskan ja Italian Rivieraa. Nyt ollaan matkalla Helsinkiin ja aamukoneella lennämme Nizzaan. Varsinainen majapaikkamme on tosiaan Italian puolella, mutta luultavasti tulemme tekemään lentokenttävisiittien lisäksi myös erillisen päiväretken Ranskan puolelle. Sääennusteet vaikuttavat erittäin lupaavilta ja näyttää siltä, että pääsemme nauttimaan ihan kunnon hellelukemista, jes! Mukaan onkin pakattu varsin kesäisiä vaatteita.

Saimme minin kanssa Zalandolta muutamat ihanat uima-asut lomaa varten ja mini pakkasi ne innoissaan laukkuun jo alkuviikosta. Vaikka muuten suosin vaatteissa melko neutraaleja värejä ja kuoseja, on bikinien sekä uimapukujen kohdalla kiva hieman revitellä. Tällä hetkellä kaikki karamelliset pastellisävyt uima-asuissa viehättävät eniten silmääni. Lapsilla eläin- ja hedelmäkuosiset ovat puolestaan ihan älyttömän suloisia.

 Täytyy muuten ihan erikseen vielä kehua Zalandon uimapuku ja bikinivalikoimaa, joka tuntuu olevan ympärivuoden erittäin laaja. Välillä voi keskellä talvea (tai ihan vaikka vaan näin alkusyksystä) olla vaikeaa löytää kivoja uikkareita kivijalkamyymälöistä, joten silloin nettikaupat ovat melkeimpä se ainut vaihtoehto. Kokojen valinta voi olla haastavaa, mutta ainakin meillä meni ne tällä kertaa ihan nappiin, kiitos sivustolla olleiden suositusten. Parempia kuvia näistä ja muutamista muista uima-asuista tulee varmasti reissun aikana.

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Ansku
  September 10, 2016

  Huippua reissua! Onneksi itselläkin matkaliput just hankittuna niin ei tarvii kärvistellä. Vaikkakin mun matka on vasta tammikuussa 😀 …mut äkkiä se tulee.

  • Kaisa
   September 11, 2016

   No ihanaa! Mahtavaa reissua sinnekin, sitten kun lähdön aika koittaa 🙂

Previous
Baby blue skirt