Maanantaina aloitin postaussarjan 3/3 resepteistä. Lyhyesti sanottuna ideana postata kolme reseptiä, jotka pohjautuvat yhteen ja samaan raaka-aineeseen. Tarkemman kuvauksen tästä löydät maanantain postauksesta.
Ensimmäisessä osassa valmistettiin mintulla höystettyjä avokadoleipiä ja tänään tehdään puolestaan minttulihapullia. Nämä yhdessä tsatsikin kanssa on jotain taivaallista!
Minttulihapullat n. 15 kpl
400g naudan jauhelihaa / korppujauhoja 0,75 dl / vettä (maitoa tai kermaa) 1,5 dl / 1 sipuli / 2 valkosipulinkynttä murskattuna / 1 muna / murennettua fetajuustoa / tuoretta minttua / mausteita oman maun mukaan (esim. suolaa, pippuria, muskottipähkinä, chiliä, oreganoa, paprikaa)
Turvota korppujauhot nesteessä. Silppua sipuli ja kuullota voissa. Sekoita jauheliha ja muut ainekset korppujauhoseoksen joukkoon. Pyörittele taikinasta sopivan kokoisia palloja. Paista pyöryköistä “pinnat kiinni” pannulla ja laita ne uunivuokaan. Paista 200°C n. 8-10 minuuttia, kunnes ovat sisältä kypsiä.

What do you think?
You must be logged in to post a comment.