Recipe – Mint 3/3

SI MODA 3X1 MINTTU 4

Huh! Täällä toivutaan perjantain juhlista vieläkin sekä fyysisesti että henkisesti. Hah! Olin jännittänyt yllätysjuhlia niin kamalasti, että kävin ihan ylikierroksilla, kun se h-hetki vihdoin koitti ja kaikki meni täydellisesti. Iltaa on muisteltu ja fiilistelty monta kymmentä kertaa jo nyt. Paras palkinto juhlien järjestämisestä oli se hämmentyneen onnellinen ilme mieheni kasvoilla sekä sanat “tätä en kyllä unohda ikinä”.

Juhlista on tulossa vielä parikin postausta, mutta tähän hätään kykenin postaamaan vain viikon viimeisen reseptin. Kuvissa näkyvä raikas smoothie teki todellakin terää tänä aamuna. Virkisti kivasti mieltä sekä kehoa. Reseptin löydätte tuttuun tapaan alta!

Jouluviikon pidän reseptivapaana, mutta sitten mennään taas. Olisiko teillä antaa joku raaka-aine toive seuraavaan settiin? Tälle illalle yritän vielä saada kuvia juhla-asustani, josta tuli jo muutamia kysymyksiä teiltä. Asukuvien otto venyi iltaan, mutta tilanteen pelasti kuukausi takaperin hankittu salama. Sen käyttö on vielä hieman hakusessa, mutta uskoisin, että harjoittelemalla saan siitä jatkossa paljon enemmän irti.

SI MODA 3X1 MINTTU 3

Minttu-cashew smoothie

tuoretta minttua / 1 pieni banaani / Alpro kookosjuomaa / pieni kourallinen cashewpähkinöitä / 1/2 limen mehu / 1 rkl chia siemeniä

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Party time