Red jumpsuit

SI MODA ASU MAR20 2016 3Tässä tulee lupailemani paremmat otokset eilisen juhla-asusta. Ehdittiin kuin ehdittiinkin siskon kanssa napata kuvat juuri ennen pimeän tuloa. Kameran ISO-arvot piti heittää kaakkoon, jotta saatiin tarpeeksi valoa. Siitä syystä lopputulos on melko rakeinen, mutta kyllähän näistä selkoa saa. En tosin kyennyt värjöttelemään ulkona minuuttia pidempään, joten pari pikaista räpsyä sai riittää.

Warehousen haalari osottautui ihan huippu juhla-asuksi (jos ei monimutkaisia vessassa käyntejä lasketa), joten innolla odotan, että pääsen pukemaan tämän uudemman kerran päälle. Tällä kertaa mentiin klassisella puna-mustalla linjalla, mutta ehkä ensi kerralla voisin yrittää parittaa haalarin kanssa toisenlaiset asusteet.

SI MODA ASU MAR20 2016 4 Huulipunan kanssa kävi pieni kömmähdys, kun valitsemani puna jäi kotiin keittiön pöydälle. Näissä kuvissa mentiin siis vielä huulikiillolla, mutta illalla lainasin serkun punaa, joka sattui olemaan lähes identtinen oman, unohtuneen huulipunani kanssa.

Tämä päivä on mennyt minin kanssa sukulaisia kierrellen ja virpomisoksia heilutellen. Oli ihanaa nähdä oma pikkuinen tyttö ekaa kertaa mukana tässä ihanassa pääsiäisperinteessä, joka ainakin omassa lapsuudessani oli yksi vuoden kohokohdista. Kuulin vasta eilen, että virpomisperinne ei ole läheskään niin yleinen Länsi-Suomessa kuin esimerkiksi täällä Helsingin itäpuolella. Onko asia tosiaan näin?

Nyt laitan läppärin kiinni ja linnottaudun sohvalle viettämään iltaa hyvän elokuvan parissa. Edellisestä leffaillasta on ihan liian pitkä aika!

SI MODA ASU MAR20 2016 0leather jacket ALL SAINTS / jumpsuit WAREHOUSE (Zalando*)

shoes NLY / bag TIGER OF SWEDEN

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Karo
  March 21, 2016

  Kyllä Länsi-Suomessa todellakin virvotaan, MUTTA vasta pääsiäislauantaina! 🙂 itselle tuntuu edelleen tosi oudolta että lähes koko muu Suomi virpoo jo Palmusunnuntaina 😀

  • Kaisa
   March 22, 2016

   Juuri eilen olikin tästä puhetta! Kuulemma erityisesti ruotsinkielisillä alueilla virvotaan monesti vasta pääsiäislauantaina 🙂 Aina oppii uutta!

Previous
Päivän väri