OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla oli eräänä päivänä huulipunaa. Mainitsemisen arvoinen asia, koska sitä voidaan pitää suhteellisen harvinaislaatuisena. Varsinkin, jos puhutaan oikein kunnon punaisesta huulipunasta. Minusta vahva punainen ei ole koskaan sopinut huulilleni, mutta pinkkiä/oranssia on joskus tullut kokeiltua.

Yleisesti ottaen en ole koskaan ollut mikään ahkera punan käyttäjä. Olen kokenut sen sotkuisaksi puuhaksi. En osaa olla punan kanssa! Onnistun aina sotkemaan vähintään sormeni, yleensä myös jonkin vaatekappaleen. En myöskään osaa meikata huuliani “oikein”. Veikkaan, että tästä syystä puna ei pysy huulilla kovinkaan hyvin ja saan jatkuvasti olla lisäämässä sitä. Tämä tietysti lisää sotkemisenvaaraa ja kierre on valmis.

Nyt halusin kuitenkin piristää muuten hyvin harmaanmustaa asuani punalla ja miten kävi? Innostuin. Minulla oli punaa taas eilen (jotkin ehkä bongasivat instagramistani @turunenkaisa), kun piipahdin Suomen Blogimedian pikkujouluissa. Tunsin oloni hyvin naiselliseksi. Ehkä olen viimein löytänyt sen minulle sopivan punaisen punan (sopivan kirkas sävy?) ja kiitos eilen korkatun huultenrajauskynän, puna pysyi jopa suhteellisen siistinä monta tuntia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki/coat ASOS // neule/knit ZARA // huivi/scarf BIKBOK* // huulipuna/lipstick N°7 (Siren)

(*saatu/gifted)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ps. Kiitos muuten vastauksistanne kyselytutkimukseen! Ihanaa, kun olitte ihan pyytämättä kertoneet vastauksienne päälle mikä blogissani viehättää. Niitä oli ilo lukea 🙂 Vielä kaivataan lisää lukijoita tutkimukseen, joten jos ette ole vielä osallistuneet, niin ohjeet löytyy täältä.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Lukijatutkimus