SI MODA ASU SEP13 2015 1

Vitsit mitä kelejä tämä syyskuun viikonloppu on tarjoillut ainakin täällä etelässä. Lukemat ovat olleet poikkeuksellisen kesäisiä, mutta ilma silti jotenkin syksyisen raikas ja ihana. Näitä voisin ottaa kiitos pari kuukautta lisää! Tämä on myös oiva sauma julkaista viimeiset kesäisemmät asukuvat, joita jemmasta löysin. Tämän jälkeen voidaankin sitten keskittyä neuleisiin ja pidempiin hihoihin (mutta ei vielä lahkeisiin).

Useimmat asuistani ovat hyvin värittömiä, mutta Blockfesteillä tuli irroteltua sen suhteen enemmän. Kakkospäivänä viiletin aamupäivällä punaisessa topissa ja illalla sitten siinä kirjavassa kukkamekossa, joka oli kovasti monen teidänkin mieleen. Omistan tällä hetkellä tasan nämä kaksi punaista vaatetta, enkä enempää kyllä tarvitse, koska näillä saa jo tarpeeksi piristystä asuihin, jos sitä kaivataan.

SI MODA ASU SEP13 2015 4SI MODA ASU SEP13 2015 2

Nyt lähden vielä nauttimaan raitista ilmaa siskon kanssa ulkokentälle. Missiona palauttaa hieman mieleen miltä a. koripallo näyttää b. mihin se on tarkoitus heittää. Kun näistä on selvitty, treenaillaankin itse heittämistä, sillä huomenna tosiaan koittaa ensimmäiset treenit melkein 8 vuoteen ja olen rehellisesti sanoen kauhusta jäykkänä 😀 Komiikkaa luvassa ihan varmasti!

SI MODA ASU SEP13 2015 3

top GINA TRICOT*
shoes TOPSHOP
bag COCCINELLE
sunnies RAY BAN
 
photos: Sara/Tickle your fancy
(*gifted)
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Mikaela
    September 16, 2015

    Tosi kiva asu ja punainen sopii kyllä sulle! 🙂

Previous
Talking about talking