Remember to smile

takki Benetton/2hand, laukku Aldo, housut Cheap Monday, paita BikBok, kengät Nelly, huivi H&M

Unohdan miltei aina, että kuvissa saa hymyilläkin. Mikä johtaa siihen, että näytän maailman omistajalta tai vaan erittäin tympääntyneeltä ja elämään kyllästyneeltä. Tänään hymyilin ja onhan näitä kivempi katsella vai mitä? Jatkossa voisin yrittää irvistellä useammin.

Aamupäivällä tämä perjantai 13.päivä oli vielä meikäläiselle naurun aihe, koska kaikki tuntuivat menevän nappii. Noh odotas vaan kun lähdin iltapäivällä liikkeelle: Teemu jätti minut sörnäisissä autokyydistä ja ajattelin mennä ratikalla keskustaan. Ennen lähistöllä asuneena, olin muka niin varma kaikista linjoista, että hyppäsin sokkona ensimmäiseen. Sitten kaivelin matkakorttia valmiina lunastamaan lippuni – noh arvo oli loppunut. Rehellisenä ihmisenä jäin seuraavalla pysäkillä ja ajattelin kävellä hakaniemen torille. NOH. Sakea lumipyry ja kenkien tuijottelu aiheutti sen, että tajusin hetken kuluttuani kävelevän jotain ihan muuta kuin hämeentietä. Olinkin päätynyt Kallion sydämeen kaikkien raittiiden kanssahengaajien luokse. Hölmistyneenä lähdin hieman alkoholivaikutteisten huutojen saattamana viipottamaan takaisin kohti sörnäisten metroasemaa. Rehellisesti en ole koskaan aikaisemmin eksynyt helsingissä. Nyt tuli sekin koettua + viipottaessani pipostani putosi?? tupsu. Hieno piste i:n päälle!

Nyt on taas hymy nassulla. Viikonloppu ja häämessut edessä!

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • sfu
  January 13, 2012

  oi, oot kyllä todella kaunis, ihana vaatimattomuus huokuu susta. sitä saa nykyään ettimällä ettiä..:)

 • Mira
  January 13, 2012

  ihana asu lumisateesta huolimatta! Ü

 • millamainen
  January 13, 2012

  Ihana asu – mustavalkoinen näyttää aina hyvältä! Hymy todella saa sun kasvos oikein loistamaan! 🙂

 • sara
  January 14, 2012

  sanotaanko sulle usein, että näytät ihan Alexandra Chandolta the lying gamesista? ootte molemmat kauniita:)

  ihana asu, varsinki takki ja paita!

 • Maija
  January 14, 2012

  Pitää nyt kyllä kysyä, että onko häämessut ihan (lähi?)tulevaisuuden omien häiden inspiraatiota varten vai ihan huvikseen vain? 😉 Ja ootko aatellut tekeväs itse oman häämekkosi sitten joskus kun menet naimisiin?

  ps. hymy todellakin kaunistaa! tosi kauniita kuvia 🙂

 • Somppu
  January 14, 2012

  Oot niin kaunis! Siulla on aina ihania asukokonaisuuksia!

 • kaisu
  January 14, 2012

  oi miten kaunis oot !

 • Niina
  January 14, 2012

  sama tupsun kadottaminen koettu! 😀

 • Hanna
  January 16, 2012

  Ihana asu, jälleen 🙂 Sun tyyli on jotenkin tosi simppeli, kaunis ja tyttömäinen. Tyylikäs isolla T:llä. Huomaan miettiväni kirppareilla ja vaatekaupoissa, että pitäisitkö sinä jotain vaatetta jota harkitsen ostavani. Jotenkin peilaan sun tyylin kautta sitä, että onko jokin vaate ostamisen arvoinen. Tietenkin mulla on myös omat juttuni, mutta saan tosi paljon inspiraatiota tästä sinun blogista 🙂 Kiitos siitä! Niin ja jos joskus perustat oman vaatemerkin, niin olen varma kanta-asiaakkaasi!

Previous
H&M lookbook SS2012
Remember to smile