Rento pressipäivä

//

//

Eilinen päivä oli yhtä sinkoilua paikasta toiseen, mutta onneksi vaan kivoja juttuja. Harjoittelupaikkani Katrilla antaa myöten myös blogijutuille ja ehdin käymään muutamalla showroomilla ja ovvn:n putiikissa…

1.-5. Ensimmäisellä showroomilla oli esillä mm. suomalaisten suunnittelijoiden syysmallistoja, joista yllättävän moni oli meikäläisen mieleen. Katrin mallisto oli minulle edellä mainitusta syystä jo ennestään hyvinkin tuttu ja siitäkin löytyy pari aivan ihanaa vaatekappaletta + noita laukkuja.

6.-10. Seuraavaksi kävin kurkkaamassa Weekdayn ja Monkin syysjuttuja. Ensimmäisellä asusteet ja jälkimmäisellä mustavalkoiset printit veivät voiton. Weekdayllä oli myös yksi aivan ihan pörröneule, mutta mietityttää miten herkästi se nukkaantuu.

11.-15. Ennen viimeistä vierailua kävin tekemässä muutamat tunnit töitä. Ovvn:n liikkeessä on tällä hetkellä menossa La Tienda-pop up shop, jonka myötä tänne Helsinkiin on rantautunut muutamia espanjalaisia merkkejä. Mukana on niin vaate- kuin asustemerkkejäkin: American Perez, Apres Ski, Beatriz Palacios, El Colmillo de Morsa, Ida Johansson, Lubochka, Manila Barcelona, Peseta, Shoop. Espanjalaisia ihanuuksia on tarjolla aina 26.5. asti ja myös putiikin vakituiset tuotemerkit ovat esillä tämän ajan. Suosittelen kyllä piipahtamaan tai kurkkaamaan nettikaupasta. Itseäni mm. American Perezin söötti värimaailma ihastutti.

Nyt ajellaan jo kohti Kotkaa ja kotikotia. Hyvää viikonloppua ihanat xx

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Batik top
Rento pressipäivä