Rento sunnuntaiasu

Valkoinen t-paita, kangashousut, tennarit ja vaalea farkkutakki – täydellinen asu rentoon sunnuntaipäivään!

Viikonloppu vierähti pitkälti minin kanssa kahdestaan, kun mieheni oli työmatkalla. Nukuttiin molempina päivinä pitkään, katsottiin leffoja, käytiin kirjastossa ja kahvilassa. Eilen vietettiin aamupäivällä aikaa ystävien kanssa ja loppuilta ihan vaan kotona palapelejä tehden. Ministä on kyllä kuoriutunut niin huikea ja sanavalmis tyyppi, että aika hänen seurassaan hurahtaa aina kuin siivillä. En malta odottaa niin kaikkia hauskoja tyttöjen reissuja mitä meillä on vielä yhdessä edessä ♥

ps. TALOBLOGISSA PITKÄSTÄ AIKAA UUSI POSTAUS!

pps. hävitin nämä kuvissa näkyvät aurinkolasit pari viikkoa sitten ja harmittaa niin vietävästi. Tämä on ollut mun lempparipari jo useamman vuoden ajan ja ensimmäisten rikkouduttua hankin heti uudet. Nyt sitten olen onnistunut hävittämään tämän uuden parin tai sitten vain jemmaamaan ne johonkin todella hyvään piiloon. Kerran jemmasin eräät Raybanit yhteen laukkuun, jonka vein vahingossa kirppiskamojen mukana varastoon. Tuloksetta etsin laseja joka paikasta, kunnes ne sitten muuton yhteydessä tulivat esille. Saa nähdä käykö tälläkin kertaa näin.

Ellos jacket

Topshop shoes

Zara pants

Cult Gaia bag

Le Specs sunnies

photos: Sara Vanninen, edit: me

 

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Tiina
  July 1, 2018

  Ootko etsinyt myös autosta? Itse nimittäin en juuri koskaan hävitä mitään, mutta kerran kadotin aurinkolasit ja en voinut käsittää mihin ne olivat hävinneet kun olen yleensä aina tarkka tavaroistani. No ne löytyi äitini autosta kuskin oven lokerosta. Olin siis pienen hetken ajanut äitini autoa ja jossain välissä työntänyt aurinkolasikotelon sinne oveen jemmaan.

  Joskus myös huulipunat katoaa mystisesti ja sitten niitä löytyy takkien rintataskuista tai muista erikoisemmista taskuista. Parhaimmillaan vasta seuraavana sesonkina kun esim. talvivaatteet taas kaivetaan kaapista käyttöön. 😀 No toivottavasti lasit löytyy jostain. Nuo on kyllä tosi kivan näköiset lasit ja sopii sulle erittäin hyvin. 🙂

  • Kaisa
   July 1, 2018

   Autokin on kyllä tällä erää tsekattu 🙂 Mutta tuli tästä mieleen, että täytyy itse asiassa tsekata vielä vanhempien luota 😀 kiitos vinkistä!

 • Reilu
  July 3, 2018

  Yksinkertainen ja kaunis : Hyvä yhdistelmä

Previous
Kauhea kesäkuu – taloprojekti seisoi paikoillaan