Retro feeling

SI MODA ASU FEB18 2016 1 …without any retro colors.

Tässä ensimmäinen asu, johon on yhdistetty tällainen ribbipaita. Seisoessani eteisessä vielä ilman takkia mieheni totesi huvittuneena, että mikäs 70’s show täällä on meneillään. Kuten todettua ribbipaitojen ja leveälahkeisten (vaaleiden!) farkkujen yhdistelmä tuo selkeän mielikuvan 70-luvusta.

Mutta koska en ole mikään retroilia, vaan pidän enemmänkin klassisista yhdistelmistä puin farkkujen ja paidan kaveriksi mustan villakangastakin sekä karvapuuhkan. Ihanan ristiriitaista. Vaikka asuun on upotettu kevään trendijuttuja, se näyttää kuitenkin omalta, ajattomalta tyyliltäni. Tämä todistaa taas sen, että kaikkia villityksiä ei tosiaan tarvitse yrittää suoraan kopioida omaan tyyliin, vaan soveltaa niitä itsensä näköisiksi.

SI MODA ASU FEB18 2016 4SI MODA ASU FEB18 2016 5Yllä olevasta kuvasta höpöttelinkin jo Snapchatin puolella. En osaa vieläkään päättää onko kyseinen otos hieno vai pelottava. Kirkkaassa auringonpaisteessa silmät kiiluivat lasien läpi kuin demonilla konsanaan. Ja siis ei, tähän ei ole käytetty kuvankäsittelyohjelmaa 😀 Minulla nyt vain sattuu olemaan melko intensiivinen katse 😉

SI MODA ASU FEB18 2016 6Nyt näpyttelen viimeiset työhommat valmiiksi, ennen kuin haen minin päiväkodista. Ajattelin sen jälkeen viedä hänet katsomaan penkkarihumua, jos vain suinkin ehdimme. Illalla olisi tarkoitus mennä melkein kahden viikon tauon jälkeen harrastamaan hieman hikiliikuntaa. Kroppani huutaa sitä jo mielipuolisena ja pää tuntuu ihan mössöltä, kun en ole pitkään aikaan päässyt treenaamaan. Liikunta tekee kyllä ihmeitä sekä keholle että mielelle.

SI MODA ASU FEB18 2016 3SI MODA ASU FEB18 2016 2

pants TOPSHOP, Zalando* (similar HERE, HERE)

coat H&M trend (similar HERE, HERE)

top GINA TRICOT* (similar HERE)

sunnies LE SPECS (HERE)

shoes BRUNO PREMI

(*gifted)

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kevään lempparipaidat