Kevään lempparipaidat

SI MODA BASIC RIBBED TOPS 1

Intoilin ribbineulotuista vaatteista jo viime vuoden puolella (täällä ja täällä) ja innostus on vaan kasvanut sitä mukaan, kun olen huomannut kauppoihin ilmestyvän toinen toistaan ihanempia versioita. Vahva retro-trendi ei ehkä värien puolesta (poltettu oranssi&keltainen) iske minuun, mutta näissä ribbipaidoissa on sopivasti retroilua minulle. Yhdessä leveälahkeisten housujen kanssa ne tuovat asuun selkeän häivähdyksen 70-lukua.

Ajattelin vinkata teille tässä samalla todella budjettiystävällisistä, mutta mukavan laadukkaan tuntuisista ribbineuleista, jos teillä sattuu olemaan hakusessa vastaavanlainen ribbipaita. Omistan tämän Gina Tricotin version sekä mustana että valkoisena ja olen todennut ne todella monikäyttöisiksi. Pian näätte miltä ne näyttävät asukuvissa.

Tämä päivä menee taas Helsingissä työjuttujen merkeissä. Onneksi keli näyttää ainakin tällä hetkellä suosivan ja aurinko helottaa bussin ikkunaan täysillä. Päivän menoihin pääsette muuten mukaan Snapchatin puolella (caseymoda). Aurinkoista päivää ihanat!

SI MODA BASIC RIBBED TOPS 2

ribbed tops GINA TRICOT (gifted)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Jennie
    February 17, 2016

    Onpa nätin näköisiä nuo neuleet, tavallaan hyvinkin yksinkertaisia mutta pieni twist piristää kummasti. Täytyy käydä ihailemassa näitä joku päivä! Mitä materiaalia ovat? 🙂

Previous
No makeup look