SI MODA LUONTOPOLKU 2013Tänään aamulla heräsin kaameaan kurkkukipuun. Se helpotti hieman kuuman juoman ja kurkkupastillien avulla. Töiden jälkeen onkin sitten menty alamäkeä. Kesäflunssa iski yhdessä päivässä. Nyt ei pysty sanomaan enää sanaakaan. Kipeänä olo ei koskaan ole kivaa, mutta nyt ärsyttää kyllä niin suuresti. Minun pitäisi olla täydessä kunnossa tänä viikonloppuna. Monta kivaa tapahtumaa uhkaa nyt jäädä välistä ja ompeluhommiakin pitäisi tehdä. En ole nyt muutamaan tuntiin jaksanut murehtia asiaa, vaan mielessä on pyörinyt viime viikonlopun käynti luontopolulla Kotkassa. Tuo taianomainen paikka saa minut aina irti kaikesta stressistä ja ärtymyksestä samantien. Vaikka siellä ei ole mitään ihmeellistä, vain merta, kalliota ja puita. Ehkä se on se hiljaisuus.

Näiden kuvien lisäksi päähäni on jäänyt eräs uusi artisti löytö. Kuulin viime viikolla ekaa kertaa tämän miehen laulavan ja olen siitä asti ollut aivan lumoissa. Kovinkaan montaa omaa kappaletta hän ei ole ilmeisesti tehnyt, eivätkä ne mielestäni mikään vedä vertoja tälle Lana Del Reyn biisistä tehdylle coverille. Onkos kellekään muulle George Barnett ennestään tuttu? Nimesin tämän “Greyn anatomia-biisiksi”, koska voisin niin kuvitella tämän johonkin jaksoon taustalle…

SI MODA LUONTOPOLKU 2013

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • aino maria
  August 1, 2013

  Voi ei on vissiin iskeny sinnekin se flunssa, täällä ollaan kanssa mykkänä oltu jonkun aikaa jo eikä helpota 🙁 jaa ihmeessä jos löytyy jotai vinkkejä paranemiseen!:)

  • Casey
   August 2, 2013

   Voi ei :/ tätä tuntuu nyt olevan liikkeellä. Täällä ainakin kuumat juomat ja juominen yleensäkin tuntuvat helpottavan oloa. Lepoa lepoa ja vaikka c-vitamiinia suoraan purkista, niin eiköhän tämä tästä 🙂 paranemisia sinne!

 • Vilma
  August 2, 2013

  Ei vitsi, ihan uskomaton cover, menee iho ihan kananlihalle!

Previous
Meripäivät X 10
Ride