Ripaus joulua jäljellä

Ensimmäinen arkipäivä pyhien jälkeen on kulunut hieman vaihtelevissa fiiliksissä. Eilen illalla olin vielä innoissani edessä häämötttävistä töistä, mutta huonosti nukutun yön ja aamulla alkaneen nenän verenvuodon (jolle ei meinannut muuten tulla loppua) jälkeen olin aivan valmis jäämään peiton alle. Keskiviikko tuntui todella tahmealta maanantailta, joka onneksi parani loppua kohden. Huomaa kyllä hyvin, että sitä ollaan vielä hieman lomamoodissa, kun alkuiltapäivästä tekee jo mieli kääriytyä viltin alle lepäilemään ja laittaa leffa pyörimään. Tuppaako teilläkin jäämään lomarutiinit päälle yhtä pahasti kuin minulla? 

Villi veikkaukseni on, että tästä pääsee kunnolla irtautumaan vasta sitten, kun viimeisetkin rippeet joulusta on siivottu. Nyt siitä muistuttamassa seisoo kauniisti kimmeltävä kuusi sekä pöytiä koristavat joulukukat. Muutama lahjakin odottaa vielä tuossa eteisen nurkassa paikalleen viemistä. Joulukuusta en raaski ennen uutta vuotta pois laittaa, mutta lahjat voisin kaappiin siivota.

Itse joulusta piti vielä sen verran kertoa, että se sujui meillä aika perinteiseen tapaan molempien vanhemmilla vuoroin kyläillen. Joulupäivänä juhlittiin pienellä porukalla 4-vuotiasta miniä ja viimeinen pyhäpäivä meni ihan vaan pötkötellessä. Halusin ottaa nämä kolme päivää mahdollisimman rennosti ja jättää kuvailut sun muut vähälle. Loppujen lopuksi joulun kuvasaldoksi tuli puhdas nolla muutamaa puhelinräpsyä lukuunottamatta. Siinä suhteessa siis erittäin onnistuneet lepopäivät ja joulu takana, toivottavasti teilläkin!

H&M jeans & faux fur

Zara shoes

Mulberry bag

photos: Metti Forssell, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Viivuska
  December 27, 2017

  Ihana tunnelma kuvissa! Pakko kysyä mistä toi upee pipo on? 🙂

  • Kaisa
   December 28, 2017

   Kiitos <3 Meidän äiti tekee tämmöisiä pipoja! eli häneltä olen saanut 🙂

Previous
Jouluaatto