Ristiäismenu

SI MODA RISTIÄISET MENUSI MODA RISTIÄISET MENUSI MODA RISTIÄISET MENUOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikko sitten vietettyjen ristiäisten menu oli suhteellisen yksinkertainen. Pidimme kastetilaisuuden kotona ja vieraana olivat vain kummit ja perheet. Siskoni taiteli pienelle tytölle kakun, josta en valitettavasti täydellistä kuvaa halua laittaa, koska nimi komeilee kakun päällä. Sen verran suloinen kakku kuitenkin oli, että pientä sneak-kuvaa on pakko näyttää. Minä vastasin tarjoilujen suolaisesta puolesta ja noista porkkanamuffineista, joihin löysin ohjeen Lauran blogista. Kuorrutukseen lisäsin kyllä reilusti enemmän tomusokeria, jotta sain siitä tarpeeksi jämäkkää.

Kakun ja muffinien päällä olleet syötävät vaaleanpunaiset kimalteet ja pienet sydämet ostin Bake&Party -liikkeestä. Kyseinen kauppa on kyllä petollinen tällaiselle näpertelijälle. Sieltä löytyy mitä ihanimpia leivontaan ja juhlien järjestämiseen liittyviä juttuja! Suosittelen piipahtamaan, jos Herttoniemessä liikuskelette. Tietääkseni heillä on myös oma nettikauppa.

Pikkusiskoni lisäksi myös äitini ja paras ystäväni osallistuivat leivontapuuhiin. Äitin herkuttelijan patongit menivät parempiin suihin niin nopeasti, etten itse ehtinyt maistaa kuin pienen palasen. Muutenkin tarjottavien määrä oli juuri sopiva; kukaan ei jäänyt nälkäiseksi, eikä meidän jääkaappimme pursunut juhlien jälkeen ylijääneitä herkkuja.

Viikon päästä olisi luvassa taas ristäiset, kun ystäväni vauva saa nimen. On kyllä ollut hauska katsoa kaverusten kasvua, kun ikäeroa on tosissaan vain reilu viikko. Tytöt saavat varmasti toisistaan hyvän leikkikaverin, kunhan vielä aavistuksen kasvavat…

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Elina
  February 16, 2014

  Ihania herkkuja teillä ollut ja kakku mikä taideteos! 🙂 ihanat kumpparit sulla instagram-kuvassa,onko ne minkä merkin?Kevääksi etsinnässä juurikin tuommoiset lyhyellä varrellla olevat versiot.

  • casey
   February 16, 2014

   Kiitos 🙂 kumppareista täytyy kyllä nyt hieman “nolona” todeta, että ne olen ostanut joskus aikoinaan, kun vielä vanhempieni luona asuin, Kotkan Prismasta 😀 hyvin ovat nämä vuodet kestäneet. Taisivat maksaa huimat 10 euroa…

 • Maija Poppanen
  February 17, 2014

  hyvin!

 • marjut
  February 19, 2014

  Syntyivätkö tytöt muuten samana vuonna, vai menikö toisella tammikuun puolelle? 🙂

  • casey
   February 19, 2014

   Eri vuonna syntyivät 😀 reilu viikko ikäeroa, mutta syntymävuosi eri. Aika hassua 🙂

Previous
Blue is the colour
Ristiäismenu